Pomyslím si niečo v zmysle: "Prečo nemá nič na nohách? Nechcel by som chodiť po tých žuvačkách, špakoch, zmrzlinách, skle a podobných veciach náhodne rozhádzaných po zemi."
.. hmm ale v lete rada chodím po rozpálenej ceste bosá hlavne cestou napr z jazera, alebo z kúpaliska, keď všetci vidia, že tie mokré fľaky na tričku mám z plaviek a keď všetci chápu, že moje vlasy nevyzerajú ako mastné kvôli tomu, že sú mastné, ale kvôli tomu, že som ich vymočila v chlóre
ja tak v lete bežne chodím veď je to príjemné chodiť po vyhriatom asfalte masáž zdarma. A kamienky mi nevadia mám asi tvrdú kožu štrkom prejdem a sklu sa vyhnem. A že špina? Vy sa neumývate?
@james144 hej presne, vsak ono sklo, spaky, zuvacky, to je pravda, ale asi nikto nechodi naboso tak, ze si nepozera pod nohy, clovek vtedy dava pozor
a chodza nabera iny rozmer - proste v topankach si nikdy neuvedomim, ze asfalt v tieni stromu je chladny, kym vsade naokolo, kde nan svieti slnko, je teply...mne sa paci svet vnimat roznymi sposobmi, takze rad chodim bosy i ked mohli by ste namietat, ze kedze vtedy kukam pod nohy a nevsimam si prilis napr. oblohu...
ja by som si pomyslela,že možno potrebuje nové topánky .. toto sa stalo aj mne na dovolenke a ľudia na mňa divne pozerali,ale tak môžem za to,že sa mi roztrhli žabky a nemali skoro nikde moje číslo?! ale musím povedať,že podvečer chodiť bosá po promenáde je
Jeden v televizii Spektrum ma relaciu o dinosauroch tusim a tak rozne o prirode , furt chodi bosi , podla mna mu jebe , bosi po lese sak to je najhorsie
vobec mi to nevadi, kazdy nech si chodi ako chce. takze si nepomyslim nic, a napriklad na zenach sa mi bose nohy velmi pacia a keby aj niekto bol footfetisista tak co je vas kurva do toho ? ved to je jeho/jej vec
Nooo, celkom zaujímavé názory. Som rád že sú aj ludia ktorí poznajú ten príjemný pocit poťapkať si po príjemne drsnom rozpálenom povrchu betónu, či hladkom a chladivom mramore v shopping parku len tak naboso. Citiť sa tak prijemne volný. Diky za Vaše komentíky
Keď uvidím peknú ženu bosú alebo naboso, pomyslím si, že vie prečo to robí, navyše ak má dôkladne upravené menšie chodidlá, kochám sa. Je to však trošku extrém, podľa mňa je takáto žena príliš dominantná sebavedomá, pôžitkárska a exhibicionistka. Ale iba vtedy, ak zámerne chodí bosá. Ak tie chodidlá alebo osoba nie je vôbec príťažlivá, je to podľa mňa trápne a dojem je zlý. Proste záleží na okolnostiach, sú baby, ktoré majú od prírody sexi chodidlá a tým by som inú ako otvorenú obuv nekúpil (aj priateľku stále nabádam, aby doma chodila bosá a vonku v sandálikoch).
Hned bych se nejradši přidal..je skvělý pocit chodit bosky...samozřejmě se člověk pod nohy dívá a lejnům a sklu se vyhýbá..je to skvělý relax,navíc nabíjející parádní energii..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
keď si prestavím na ulici tie žuvačky, ochriaky je mi zle....
a chodza nabera iny rozmer - proste v topankach si nikdy neuvedomim, ze asfalt v tieni stromu je chladny, kym vsade naokolo, kde nan svieti slnko, je teply...mne sa paci svet vnimat roznymi sposobmi, takze rad chodim bosy i ked mohli by ste namietat, ze kedze vtedy kukam pod nohy a nevsimam si prilis napr. oblohu...
Ale dámy sa na to možno pozerajú inak.