@whisper Hneď hore ti píše kto to založil A asi si retardovaný ty,ale ja v názve ankety otázku nevidím..nepýtam sa ČO sú spodky ale čo si predstavuješ pod slovom "spodky" ...ako vidíš, možností je tam dosť a za každú niekto zahlasoval takže to neni jednoznačné (aspoň nie pre niekoho) A rozum sa ti pohol ďalej
Kriste na nebesiach, tak aby si to pochopil: chýba mi tam možnosť "spodky" (ktorú som názorne ukázal fotkou) ako odpoveď na otázku: čo si predstavuješ pod slovom "spodky". Je toto moje vyjadrenie dostatočne exaktné na to, aby ho tvoj rigorózny mozoček pochopil?
@whisper 1.bolo to ironické 2.no prepáč ale až do tejto ankety som nikdy nepočul výraz rytierky ani "mužské legíny" ...podla mňa sú to pančuchy a vždy som to tak volal...takže pre mňa tam tá odpoveď bola..pre teba nie, bohužial!! čo som mal dať možnosť legíny? to si si niekedy hovoril že idem si kúpiť legíny a myslel si pod tým spodky? a nebuď trápny
Ja nosim pancuchy su lepsie ako tie spodky, ktore su nechutne a neprijemne pod ryflami . Ked mam pancuchy 40 den alebo 50 den pod ryflami je to prijemnejsie ako spodky klasicke. dajte si otazku. Preco predavaju pancuchy z napisom "uni sex" a nie napisane damske.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
(@hoperwale )
ale je to paráda človeku tak není zima vôbec
A ináč čo sa tých legín týka ja osobne mám radšej také trošku voľnejšie akoby mali byť nalepené na nohách
Kriste na nebesiach, tak aby si to pochopil: chýba mi tam možnosť "spodky" (ktorú som názorne ukázal fotkou) ako odpoveď na otázku: čo si predstavuješ pod slovom "spodky". Je toto moje vyjadrenie dostatočne exaktné na to, aby ho tvoj rigorózny mozoček pochopil?