záleží od toho, či len prejde okolo mňa al mám čas si ho lepšie obzrieť. ak len prejde, tak celkovo-od hlavy po päty, na nič sa neupriamujem (ak ide o chlapa, ak ide o ženu, tak väčšinou oblečenie, topánky a účes
Áno, živo si to viem predstaviť, ako za vami príde niekto, komu strašne páchne z úst, škúli a odhaduješ že má dokonca aj vši, ale predsa, je krásny duchom, lebo pred troma minútami prispel v kostole 5 centom. (a)
šaty, tie si všimnem ako prvé a podľa nich si utvorím aký taký obraz o človeku a väčšinou to sedí myslím že šaty hovoria a človeku veľa. A potom keď už sa začne rozhovor vtedy si všímam aj to ostatné, kedže si toho človeka môžem pozrieť zblízka tak asi tak
podla toho ako daleko stoji a co je na nom najvyraznejsie...nemam nejake stanovene veci ze a odteraz sa pozeram na ako prve to a to..ale vacsinou to ide od hlavy dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
2. Kľúčne kosti
3 Ruky
ak mám čas na dlhšie obzretie, tak
1.tvár (celkovo, či niečím upúta)
2.ruky
3.a potom už len blažene obzerám
Áno, živo si to viem predstaviť, ako za vami príde niekto, komu strašne páchne z úst, škúli a odhaduješ že má dokonca aj vši, ale predsa, je krásny duchom, lebo pred troma minútami prispel v kostole 5 centom. (a)
ako súvisí vnútorná krása s peniazmi?
ja vnímam všetko, ale vedecky je dokázané, že muži pozerajú na prsia, tak sa držme toho.
Nie s peniazmi, ale tým, že pomohol aj keď malou čiastkou, tak to je dobrý skutok a keď niekto robí dobré skutky tak je čo? Krásny zvnútra.
len mi to predtým vyznelo ľahkovážne, ironicky
Ale ak len nejake dievca prejde okolo tak od hlavy po paty.
respektíve na žily na nich.... ale celkom ma vedia dostať aj krásne nechty
potom oči, vlasy, vôňu ak je ten človek "naživo".
nos, pery a tak...
chlap: ruky úsmev! ak má chalanisko epkný úsmev a ruky tak ako som jednoducho skončila s realny uvazovanim
Oblečenie, vlasy, postavu, topánky.. vlastne všetko, len nie toho človeka