ahojky mám taký problém....podala som si na 2 stredné školy prihlášku a na obe ma zobrali, takže neviem sa rozhodnúť správne... jedna je gymnázium, kde je ťažká matika a všetko...ale úroveň nie je dobrá..proste tam sa dosť pije, fajčí, chodí poza školu a
obidva školy majú niečo do seba ide hlavne o to čo chceš ty... keď chceš študovať ďalej viac by som sa priklonil na gympel keďže na výške je matika dosť potrebná... ale asi tiež záleží od výšky... poriadne si to ešte všetko premysli
tak v tvojom prípade je lepšie ísť na tú odbornú školu, lebo aj kebyže nejdeš odtial na výšku máš niečo v ruke, a tak isto ak už chceš ísť na výšku, dostaneš sa na nu z hocakej lepšej školy...
a gympel vo všeobecnosti nie je moc dobrá volba.. tam sa musíš furt drviť a aj tak máš z toho veľké nič
@tobje na gympel v podstate pindala, ze je to lajdacka skola. jedine pozitivum bolo, ze je tam matika, ktora ju bavi. na druhu skolu povedala, ze je super, na urovni a nepovedala na nu nic negativne
a fajn nehadam sa. bol to moj nazor. a moj priklad toho, ze vobec netreba byt na gympli, vobec netreba ist na odbor, ktory si studoval aj na strednej, a predsa ta prijmu ak ozaj velmi chces a snazis sa. a rovnako ta vobec nemusia prijat na vysku aj keby si bol z toho najlepsieho gympla. opakujem, moj nazor.
-kde je ťažká matika a všetko...ale úroveň nie je dobrá..proste tam sa dosť pije, fajčí, chodí poza školu a proste nemám to najlepšiu úroveň okrem učiva...
-je tam slabšia matika, ale proste lepšia škola..učitelia vraj skvelo vedia naučiť..neberie sa tam toľko z matiky..a je tam dosť predmetov, čo by ma myslím bavili+ prax a viac výletov.
myslím že keby som to rozobral je to skoro vyrovnané... nemá to najlepšiu úroveň OKREM učiva ... čo je dosť podstatné na: novinárštinu alebo prekladateľstvo alebo právo
a druhá škola čo napísala negatívum že: "je tam slabšia matika"
ved Tvoj názor beriem nehovorím že je zlý (ved sám mam odskúšané obidve a viem že sos bola pre mňa lepšia..) len mi trošku vadilo že ty si tak skoro odbila tie ostatné názory... ved aj keď sa ti nepáčia ved ok ale aspoň ich rešpektuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a reci ako ked chces ist na vysku tak chod na gympel su hlupost. nepocuvaj to. ja som z oa a z nej som sa dostala na pegecku.
a gympel vo všeobecnosti nie je moc dobrá volba.. tam sa musíš furt drviť a aj tak máš z toho veľké nič
Akože prečo by nemala počúvať ostatné názory ale iba ten Tvoj... ? keď teba zobrali nemusia hneď aj ju... vieš vôbec na akú výšku chce ísť ?.
ved predsa o tom to je že z našich názorov si vytvorí svoj vlastný.... a nie hneď jej vsugerovať že toto je tá najlepšia voľba... to robia politici...
a neodpovedala si sama... na obidva školy uviedla klady aj zápory...
a fajn nehadam sa. bol to moj nazor. a moj priklad toho, ze vobec netreba byt na gympli, vobec netreba ist na odbor, ktory si studoval aj na strednej, a predsa ta prijmu ak ozaj velmi chces a snazis sa. a rovnako ta vobec nemusia prijat na vysku aj keby si bol z toho najlepsieho gympla. opakujem, moj nazor.
-je tam slabšia matika, ale proste lepšia škola..učitelia vraj skvelo vedia naučiť..neberie sa tam toľko z matiky..a je tam dosť predmetov, čo by ma myslím bavili+ prax a viac výletov.
myslím že keby som to rozobral je to skoro vyrovnané... nemá to najlepšiu úroveň OKREM učiva ... čo je dosť podstatné na: novinárštinu alebo prekladateľstvo alebo právo
a druhá škola čo napísala negatívum že: "je tam slabšia matika"
ved Tvoj názor beriem nehovorím že je zlý (ved sám mam odskúšané obidve a viem že sos bola pre mňa lepšia..) len mi trošku vadilo že ty si tak skoro odbila tie ostatné názory... ved aj keď sa ti nepáčia ved ok ale aspoň ich rešpektuj