niečo čo si obuješ do sprchy, prípravok proti plesniam nieje zlý nápad, véééľa plagátov na steny a nábytok, wifi router ak tam je len kábel, ak je tam wifi a nebudeš mať to štastie byť od routra vzdialená len pár metrov tak si zaplať radšej net u operátora, nebudeš mať na to nervy A hlavne keď tam začne každý sťahovať a hrať pičovské hry po sieti. Stolová lampa malá je super, nebudeš rušiť spolubývajúcich keď budeš večer potrebovať svetlo, slúchadlá - tiež aby si ich nerušila, lebo je to na hovno, keď chcete traja počúvať svoju hudbu, v zime deku, kanvicu - tá je ale zakázaná, tlačiareň je tiež fajn, nebudeš musieť behať stále preč tlačiť, daktorí tam aj kvety majú svoje Kaktus je top. Ak tam nebudete mať originál zamykacie skrine tak si zožeň zámku visiacu, !štuple do uší!, predlžovačku, rozdvojku a už ma nič viac asi nenapadne teraz
kokos ja som tam nanosila vždy toľko vecí a potom keď som sa odtiaľ sťahovala som len nadávala
čiže moja rada...neber is tam nič, čo bytostne nepotrebuješ
ja som mala dva zosity na 4 roky ale radsej si to poctivo pis nvm hygienu, ja som mala aj vankusik maly, deku, ked odhliadnem od cisto pracovnych veci a oblecenia tak urcite nejaky tanierik abo misku, salku a pribor, a nvm uz -.-
zober si len základ a to najnevyhnutnejšie, aby si ten týždeň či koľko volijako prežila a časom zistíš, čo ti všetko chýba a to si podonášaš už priebežne neskôr....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
čiže moja rada...neber is tam nič, čo bytostne nepotrebuješ