podľa toho či máš chladničku...my sme na intráku nemali...takže paštéta, wifony a keksíky ... na tom som žila, keď som sa nenajedla v škole polroka som tak vydržala, ale neodporúčala by som
za internáte som si za 2 roky spravil len raz jednu sáčkovú polievku. Inak mi stačí jedlo v jedálni + nejaký šalát s rožkami z kaufu. No a občas si objednáme pizzu
sáčkové polievky, alebo najlepšie zalievané do hrnčeka, špagetti, zemiakovú kašu s čerstvou paradajkou, párky, puding, šaláty (také zeleninové rôzne), niekedy nezdravé šaláty ako parížsky a tak.. rožky, paštéky, maslo..
varím si na byte, nejake kuracie mäsko so zeleninou, prípadne zeleninový šalát, zeleninové rizoto, soju, .....nejem mäso, len kuracie, takže si v jedalni občas nemam z čoho vybrať ...a keď sa mi nechce tak vajíčka na tvrdo k žemli, prípadne si kúpim puding v kelímku
ak ti mam pravdu povedať chodím tam na raňajky ... nejaké jogurty vyjesť... a také "varené " som tam jedla raz ... nikdy viac... tá kuchyňa tam ... tie muchy... to by ti vedel @dee99 pohovoriť o tom svoje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
žerem ,,bebe dobré rano " a čokolády,pudingy a také blbosti
desiata : ovocie, bebe dobre rano,
obed : klasicky v jedalni,,,pripadne ak nestiham tak vezmem si zeleninovy tanier s rozkom
olovrant: cokolvek, niekedy vifon, niekedy pizza, sladkost, pecivo, dzem, sunka , parky , cokolvek
vecera : jogurt, ovocie alebo zeleninovy salat....
tak varievam si jedine vifonky, puding, krupicovu casu, cestoviny..
a kupujem si abrco rozky so sunkou a take samozrejme ked nie som pod dohladom rodicov dam si aj keksiky a vsetko na co mam chut
Akože,ja mam raňajky,obed,večeru v cene internátu ... atď ... ale nik by ma nedonútil to tam jesť,čo tam navaria ..
poďme si vymeniť intrák,mne je tam tá strava na dve veci
ak ti mam pravdu povedať chodím tam na raňajky ... nejaké jogurty vyjesť... a také "varené " som tam jedla raz ... nikdy viac... tá kuchyňa tam ... tie muchy... to by ti vedel @dee99 pohovoriť o tom svoje...
ovsené vločky