awoj.................ja doteraz nezabudnem nato,ako vyzerala hodina z nasim riaditelom..bola to haluz..........ucil nas prirodopis..kamene............................a vzdy ked pisal poznamky hadzali sme po sebe zuli,kremene a tak...
no tak napr. na obcianskej preberame zavislosti(drogy,alkohol...atd.) a najlepsie je ked ucitelka cita o tom a cela trieda prebera kto dneska priniesol travu vsetci si taky priklad berieme ..
v nasej triede sa nedeju taketo javy ale myslim si ze take nieco sa na gymnaziach nedeje aspon u nas nie ale mi sme taka pekne trieda no druha trieda pametam si raz, ze dali jednej blbej ucitelke ktoru najviac so vsetkych neznasam dali na stolicku vlozku viac asi nict
no u nas bola kedysi taka sialena nemcinarka (uz ju vyhodili) ktora napriklad:...natierala zahradny plot v palvkach prave ked vybuchol cernobyl a je dost mozne ze je oziarena ...alebo vyslovuje nemecke slovicka ze jej vidno na vsetky zlate zuby...na tabulu pise tak ze sa na celu zmesti 1 slovo. No a spravili jej to, ze ked mala cierne nohavice tak natreli jej stolicku s bielou kriedou. Nevsimla si v triede, nastastie
Po prečítaní niektorých príspevkov som dospela k záveru, že niektoré časti obyvateľstva sú nenormálne prasce. Nepustila by som Vás k sebe domov bez toho aby som Vás nezavrela do klietky. Hádzať do vrule rožky a papieriky je otras. Dúfam, že Vám to napadalo na hlavu aby v nej bolo aspoň niečo.
to nasa telocvikarka nechutna jak noc si znej furt robime prdel a vzdy ked sme na telesnmej a hrame niake loptove hry thak sa ju nenapadky snazime trafit smiley: smiley: a raz ked sme hrali rychlu vybyjanuu ,som dostala loptu a v rychlosti som to napalila do prvej osoby ktora stala pri mne ale kedze som nic nevidela thak som omylom vpalila z celej sily loptu do ucky...skoro som skapala od ujebov..
ja nezabudnem na nase hodiny biologie, ked sme sa zabavali s kostrou, ked profke odpadla cieva z modelu oblicky, alebo ked v strede hodiny vtrhla dalsia, ci si moze pozicat oko
Mne sa v skole stavaju radne kraviny.......Treba sme mali velmi dobru naladu a ze nudime sa!!! Tak sme cez prestavku vysli na chodbu a ...Segru sem nosila na chrbte a videl nas profak a zacal sa smiat.....
Alebo moj naj profak ....Raz som ho videla ze si nesie zelenu kabelku.Svojej priatelky profesorky...A ja som mu ze pan profesor mate peknu kabelku.. A on ze dakujem ..A ja ze a co v nej mate??? a on ze kondomy chces jeden?? A ja ze hej dajte mi jeeden..A on ze a a Naco ty bude??? a ja Ze ked ho pouzijem tak vam povim
alebo sme isli si it orazit listok na obed ..A bolt tam profesor a videl nas..A ze dobru chut a ja ze obed je este len za 2 hodiny..A on ze tak som si zase zle nastavil hodinky
To mi sme mali hodinu matematiky...A pisali sme pisomku a sme tej ucke robili zle..A pocas pisomky sme zlozili pera vsetci...A ucka ze co sa deje..A mi sme snimi zacali cvakat...A ona ze co sa deje radne vyjevena...A my dalej hodili sme sa na lavicu a zacali sme sa smiat..Ona sa postavial pred tabulu a ze citujem,,Za 22rokov mi toto este nikto nespravil" odisla s placom a na nestastie nas potom mala na fyziku. ale na nestastie jej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
rozky, papiere, a ono to uplne roztrha alebo odhodi prec
3.pozname
(ale nie mojim!!)
teraz uz nic take extra...
alebo - minule sme si na biológii kukali s kamoškami jednu knihu o stromoch a tam boli také jebnuté názvy....to sa nedalo
napr. ---kristovo oko alebo chlpaňa chlpatá
ucitelka : ,, ANO AJ KOMISAR REX TO RIESIL" - totak vazny ton .. my sme sa seci zacali spupovat v triede
Alebo moj naj profak ....Raz som ho videla ze si nesie zelenu kabelku.Svojej priatelky profesorky...A ja som mu ze pan profesor mate peknu kabelku.. A on ze dakujem ..A ja ze a co v nej mate??? a on ze kondomy chces jeden?? A ja ze hej dajte mi jeeden..A on ze a a Naco ty bude??? a ja Ze ked ho pouzijem tak vam povim
alebo sme isli si it orazit listok na obed ..A bolt tam profesor a videl nas..A ze dobru chut a ja ze obed je este len za 2 hodiny..A on ze tak som si zase zle nastavil hodinky