Nafarbila som si vlasy blond farbou. Na vrchu hlavy mám totál že žltoblond a nižšie mám taký pekný blond. čo myslíte, čo s tým urobiť?? alebo ísť po radu ku kaderníčke?? :/ Ak máte dáke tipy ako stmavím nevydarený blond tak sem s nimi .. Ďakujem všetkým z
hmm je taky sampon co vytahuje zlte tony z vlasov, ale kedze to potrebujes len na nejaku acst hlavy tak neviem co s tym.. mozno kup si ten sampon a nanasaj si ho ako farbu, len tam kam chces..
@veroniqa3210 Ja by som už radšej neexperimentoval po tom čo som si musel vyholiť hlavu A ešte ma tu aj zdrbali keď som to poradil niekomu tu A mám z toho takú malú plešinku
@hoperpohroma Nie. To som chcel v roku 2002 blond melír a sesternica mi zafarbila celú hlavu na blond tak som si ju musel vyholiť A potom som si asi dva roky farbil hlavu na čierno. A potom som dospel. btw. neodporúčam palette
kúp si genciánku alebo ako sa to volá....taká tá fialová vodička, v lekárni to predávajú, ono to vyťahuje žltú farbu z vlasov....len si to musíš zriediť v dobrom pomere pretože sa môže stať, že budeš mať silno fialové vlasy a budeš to pekne dlho zmývať ale mne sa to nikdy nestalo proste si kvapku-dve kvapni do pohára vody a keď si budeš umývať vlasy tak si ich párkrát tým prelej...aj v kaderníctve ju používajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a ani ja neodporucam