@leoooo ale napr. keď to povie vonku a má na sebe bundu a to jej mám dať ešte moju? Skúšal som to a ešte ktomu odmietla... @kebyviempoviem skús jej dať napr. rukavice svoje alebo čiapku ak máš... ale keď nieste vonku ale niekde vnútri tak ju obíjmi a bude jej teplo..
ja kebyže som na tvojom mieste, ponúknem jej bundu...a kebyže ju odmietne.. Tak by som jej na to povedala, že buď nech sa lepšie oblečie, alebo zoberie tú bundu, alebo nech drží p*ču, keď tú bundu nechce
Ja vravím často aká mi je zima, ako mám ťažkú tašku a podobne, ale len preto aby som sa posťažovala nepotrebujem a nechcem, aby mi chlap dával svoju bundu len preto, že ja sa buď neviem dobre obliecť alebo je na mňa proste moc zima vonku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
takto poviem len, pozvi ju na čaj
posnaž sa ju zohriať nejako...objím ju,daj jej bundu alebo ju rýchlo zober niekam do tepla
ja kebyže som na tvojom mieste, ponúknem jej bundu...a kebyže ju odmietne.. Tak by som jej na to povedala, že buď nech sa lepšie oblečie, alebo zoberie tú bundu, alebo nech drží p*ču, keď tú bundu nechce
ja tiez poviem ze je mi zima a to neznamena ze ja mam mat 3 bundy a chlap ziadnu a teraz ma mrznut kvoli mne
Ja: Fuu no už je troška zima..
On:.... mala si sa obliect
Takže trapas no, čo už
Ja vravím často aká mi je zima, ako mám ťažkú tašku a podobne, ale len preto aby som sa posťažovala nepotrebujem a nechcem, aby mi chlap dával svoju bundu len preto, že ja sa buď neviem dobre obliecť alebo je na mňa proste moc zima vonku...
aj ja ked som s priatelom tak mi je občas zima, a nevyžiadavam aby sa tam vyliezkal a hádzal na mna oblečenie