sak podla toho nakolko je to moj fella, aj je to v pohode typek z ghetta tak fellime hned spolu kto koho ma s kym chodi na ryby a ake lane skolil ale ked nejaky trapak tak iba nuteny pozdrav alebo nevsimacka
Tak určite záleží či ho mám rada alebo nie. Ak nie, tak sa tvárim,že ho nevidím ( často aj odídem ) a ak ho mám rada, tak sa pozdravím. Ak sa chce rozprávať, tak sa aj rozprávam.
neviem konverzovat s ludmi. ja by som aj chcela, niektori su zlati a snazia sa, ale moje telo funguje nejako tak, ze dava odpovede, na ktore sa neda nic nadviazat potom sa citim trapne v konverzaciach.
@19 na túto tému som čítal dobrý článok ( » markmanson.net/),... v ktorom sa hovorí, že aby mal small talk trošku iskru, nesmie sa človek báť pustiť zo seba nejakú emóciu. Keď napríklad známy povie, že: "Aký máš deň?" A ty odpovieš, že: "Dobrý, v pohode", tak to iskru nemá a ľudí to skrátka nebaví.
Ak by si však odpovedala: "Dobrý, len ma ide jebnúť z toho uškriekaného haranta tam na chodbe", druhá osoba sa s tým dokáže stotožniť a hneď k tebe cíti sympatie a tiež pustí niečo pekné zo seba.
Takto sa to dá robiť v akomkoľvek rozhovore.
záleží od toho kto by to bol, ale pri väčšine prípadoch by som sa tváril, že neexistujem ani ja ani on, ale keby sme sa už na seba kukli tak ho iba pozdravím, to by už bolo asi trápne, keby len rýchlo odvrátim zrak a robím sa, že ho nevidím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
dost pomaha, ze som slepa a realne nevidim
Ak by si však odpovedala: "Dobrý, len ma ide jebnúť z toho uškriekaného haranta tam na chodbe", druhá osoba sa s tým dokáže stotožniť a hneď k tebe cíti sympatie a tiež pustí niečo pekné zo seba.
Takto sa to dá robiť v akomkoľvek rozhovore.