Chcel som si zacvičiť, začať pozerať Stranger Things, čítať nové knihy čo mám doma, ale tak mi bolo zle že som nič z toho neurobil, ale už je trochu lepšie, tak snád sa k niečomu z toho dostanem.
ja som v parizi a dnes som mala oddychovy den, spala som asi do 11 lebo vcera sme trochu popili :'D potom sme boli na obede v indickej, potom na plavbe lodou po rieke, na nutellovej palacinke, previezt sa na kolobezkach a teraz oddychujeme
Spala som do 11, pozametala a umyla schody, otocila asi 4-5 prani, umyla 4 okna, 2 presklene dvere, 1 vchodove dvere, zrkadlo, zabradlie, upiekla kuracie stehna, pozerala priatelov, pila 2x kavu a 2x caj s vylozenymi nohami este by som mala nieco upratat, ale uz sa mi nechceee
mali sme seminár, kde som prezentovala, čo robím, pak som bola v labe nezvyčajne dlho, lebo ma doma nič nečakalo, večer som šla na boulder a našla som si prvého kamaráta v novom meste, ktorý neviem ani ako sa volá, ale sme dohodnutý že sa budúci týždeň stretneme, tak snád dorazí pak som šnakúpila kopu ovocia a orieškov a teším sa, že mi funguje internet a nie som tu úplne opustená
Bol som sa 4x okúpať v mori - cca 40min intenzívneho plavania, od synovca som dostal kyblikom po hlave 3x ked ma oblieval, bol pri pláži na káve obed, obchod, pral som, slapal 30stupnovy kopec par krat, bol som na trampoline s práve som sa vratil od sesticky s apartmánu kde sme pili víno riedene vodou a jedli hrozno isto som na par veci zabudol, na plaz kt chodim to mam dole kopcom ulickami 1km lebo chodím dalej kde je príjemnejšie
PIsal som novy blog post (dnes dokoncujem) a vecer som si pozrel film. Inak celkom nuda, lebo uz asi treti tyzden prsi takmer nonstop a neda sa nikam ist.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja som robila a este aj nadcasovala,ale teraz uz len oddychujem a pojdem von