spapinkau som jogurtiky, gainerik, francuzske zemiaciky, vlasske oriesosky a ryzuuu a vypiu som vodicku a kavicku a idem sa bit s chlapcami a po treningu si dam bananiky ryzu a tuniacika a gainerik
ty si lenivá ..
no ja som mal predobed (raňajky nejem) čistý chlebík ..obed , slepaciu polievku a 2x knedlik s mäsom a hubami .. a potom som chodil na knedlik ..
pozrala som dnes vsetko co som videla.. vajicko so sojovym parkom a zeleninouu, jablko, banan, dve mandarinky, na obed pirohy a teraz "polystyreny" jogurtove
domaci "steak" 300g, zemiaky asi 700g, tvaroh 150g, musli 150g, mlieko 200ml, syr 120g, par krajcov celozrneho chleba, banan a este dnes budu nejake vajca, 250g tvarohu, mlieko. Nic moc ale vstal som neskoro a dnes mam volno od cvicenia tak preto pomenej
Ranajký - Chlieb vo vajci (6-7 ks
Po ranajký - 2 rožky s paštikou šunku a syrom a horalku
Obed - Gulášová polievka s 3 chlebmi a Segedínsky guláš s 5 knedlíkmi
potom - čokoládu študentská pečať 200 g
krupicová kaša
3 bit a energy drink
langoše 2 ks
a ešte sa chystám na dáke chleby a párky a možno ešte niečo sladké.
a celý den popíjam kofolu.
bylinkové kura so zemiammi (ponovom to máme dobre že nie každý druhý deň), broskyňový kompót, čokoládový jogurt a nejakú divnú nepomenovateľnú polievku.. a pol krabičky tic-tacu
@Hetfield ee, tolko proste potrebujem. Vacsinu dni este viac, inak zacnem chudnut alebo neregenerujem. Mne to uz vobec neprijde ako vela pre mna. To pri tolkom ani nejak nenaberam tuk, pripadne minimalne
lievance z ovsených vločiek s ovocim a všetkým možným
kuracie prsia so zeleninou a hranolkami a ešte trochu nejakej polievky divnej.
super koláč
a pôjdem si dať na večeru uvidí sa.
@unwritten
dáš namočiť na pár hodín/najlpšie na noc vločky s mliekom/vodou ja som dala pol na pol.
podľa pomeru aký chceš, tak aby boli tie vločky mierne pod hladinou potom to ráno len rozmixuješ ponorným mixérom a spravíš na panvici na miernom plameni. Ja som do nich dala škoricu aby mali aj nejakú chuť niektorí tam dávajú aj vajíčko, ale mne to viac chutí takt
Bolo toho veľa na výber. Divina so zemiakmi, francúzske zemiaky.
Ale môj žalúdok bol taky rozmaznaný, že do seba nadžgal 2 chleby s bryndzovou nátierkou , zajedol s koláčom. a to 2 krat za deň Popritom polievka.
A k večeru pivko Už by som mala robiť čosi so sebou. Ide to dolu vodou.
@bress to preto sa ti tak dobre kaze ludom co z polky toho co jes ty su tlsti, aby nezrali tolko. pekne keby sa ti metabolizmus spomalil, podla mna by si sa dokazal obmedzit a stale by si bol stihly
na raňajky som mala kávu a chleba s maslom a džemom, na desiatu banán a džús, na obed kura na paprike so zemiakmi, na olovrant ďalšiu kávu s keksíkom a na večeru omeletu s čajom...+ študnetskú pečať a teraz ešte banán
@Sapphirizing ale oni tolko nepotrebuju, to je velky rozdiel. Ono tiez jest vela nie je casto najlahsie... Ak by mi stacilo menej, tak by som jedol menej a zas v diete su dni kedy neprimam cukry takmer a trenujem stale vela.Ja keby som teraz menej jedol za par dni by som bol uplne zniceny, zacali by ma boliet klby, vykon by mi klesal Takze ak by mi stacilo jest menej nato aby som sa udrziaval tak nemam problem To nie je kvoli rychlosti metabolizmu, ja ked som bol mensi, tak som bol celkom tlsty, tak do 14 rokov a potom som sa rozhodol, ze to zmenim a zhodil som asi 15kg ( a to som nemal ani blizko ku tehlickam )
@bress nepotrebuju, ale ludia maju tolko tukovych buniek, ktore vylucuju hormony, co ich oblbnu a myslia si, ze tolko jest potrebuju, cize je to tazke. Ano jest vela neni najlahsie preto tlsti ludia maju aj nejake zdravotne problemy, ktore ich udrzuju v kolobehu tucnoty. A je ine schudnut v 14 ked sa ti telo vyvija, rasties a potom v dospelosti. To si dobre vyuzil svoju sancu a udrzal to. Ale zas, ze by ta boleli klby z nedostatku jedla, tak neviem... Skor by ti len chybala energia, ale na klby podla mna to nema vplyv az takto. Neviem ci ti niekedy niekto vravel ze je take jednoduche byt chudy, ale nevadi neznie to dobre. Je zname ze mnohi ludia si jedlom kompenzuju emocie a takym pristupom im tiez nepomahas. Sami vedia, ze schudnut potrebuju a chceli by byt, keby na to mali. Nie kazdy na to ma. Ale tak jedna vec, viem, ze ma vplyv byt medzi chudymi a riadit sa ich radami, cize ktovie, mozno niekomu to predsa len pomoze.
@sapphirizing ja verim, ze kazdy nato ma. Ti velmi tlsti uz tam uz vacsinou je to silne spojene aj s psychikou a tam treba riesit aj to ale u ludi, ktori su len lenivi a nejak navyknuti nato, to ze oni to vedia a ty im povies, co maju robit nema ziaden efekt. Zatial este neviem, ci tukove bunky vylucuju nejaky hormon ale viem, ze zaludok ano a aj ako funguje hlad a preto to je len sila zvyku
A zas ci som udrzal, ja mam rozdiel medzi zimou a letom medzi 5-15kg uz sa snazim drzat minimalny. A tym, ze tazko trenujem tak to pocitim aj v oblasti klbov, svalov, uponov atd.
Pri chudnuti je to jednuche pre fakt 95% tlstych ludi, co nemaju ziadnu vyraznu vadu, su pravidla, ktorych ked sa drzia tak schudnu. Samozrejme niekomu to ide lepsie, niekomu horsie ale to je tak vo vsetkom. A aj u tych co maju nejaky medicky problem sa da ale tam to uz ma aj ine aspekty....
@leiladrumnbass Nevsimaj si ho, je nenapapkany, takze je bakaný, pretoze ma prazdne brusko. A namiesto toho aby si dal hami,alebo aspon papi, tak pise skarede veci.
Ja som dnes papal pizzu po ceste domov, ale ujo co robi pizzu mi ju zabudol nakrajat takze som myslel ze tiez ostanem s prazdnym bruskom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
a ja inak ráno vločky s jogurtom a na obed pečenú morku s ryžou
no ja som mal predobed (raňajky nejem) čistý chlebík ..obed , slepaciu polievku a 2x knedlik s mäsom a hubami .. a potom som chodil na knedlik ..
ale beriem to pozitivne, uz ziadnu nemam a preto uz mozem chudnut
Po ranajký - 2 rožky s paštikou šunku a syrom a horalku
Obed - Gulášová polievka s 3 chlebmi a Segedínsky guláš s 5 knedlíkmi
potom - čokoládu študentská pečať 200 g
krupicová kaša
3 bit a energy drink
langoše 2 ks
a ešte sa chystám na dáke chleby a párky a možno ešte niečo sladké.
a celý den popíjam kofolu.
rezancovu polievocku
polku cokolady
par gumenych ccukrickov
Francuzske zemiaky a Siestu. Velmi malo ale neskoro som vstala.
rezeň a zemiaky
tradićný nedelný obed
kuracie prsia so zeleninou a hranolkami a ešte trochu nejakej polievky divnej.
super koláč
a pôjdem si dať na večeru uvidí sa.
na desiatu jablko a na obed
1 prasa, 2 ovečky, 3 sliepky, 1 kravu, 5 býkov...
A ešte stále som hladný...
A je zo mňa veľký bujak....
dáš namočiť na pár hodín/najlpšie na noc vločky s mliekom/vodou ja som dala pol na pol.
podľa pomeru aký chceš, tak aby boli tie vločky mierne pod hladinou potom to ráno len rozmixuješ ponorným mixérom a spravíš na panvici na miernom plameni. Ja som do nich dala škoricu aby mali aj nejakú chuť niektorí tam dávajú aj vajíčko, ale mne to viac chutí takt
Ale môj žalúdok bol taky rozmaznaný, že do seba nadžgal 2 chleby s bryndzovou nátierkou , zajedol s koláčom. a to 2 krat za deň Popritom polievka.
A k večeru pivko Už by som mala robiť čosi so sebou. Ide to dolu vodou.
A zas ci som udrzal, ja mam rozdiel medzi zimou a letom medzi 5-15kg uz sa snazim drzat minimalny. A tym, ze tazko trenujem tak to pocitim aj v oblasti klbov, svalov, uponov atd.
Pri chudnuti je to jednuche pre fakt 95% tlstych ludi, co nemaju ziadnu vyraznu vadu, su pravidla, ktorych ked sa drzia tak schudnu. Samozrejme niekomu to ide lepsie, niekomu horsie ale to je tak vo vsetkom. A aj u tych co maju nejaky medicky problem sa da ale tam to uz ma aj ine aspekty....
na obed kuracie rezne s ryžou a kapustovým šalátom
koláče
chipsy
zas chlieb nejaký
a to je všetko
Ja som dnes papal pizzu po ceste domov, ale ujo co robi pizzu mi ju zabudol nakrajat takze som myslel ze tiez ostanem s prazdnym bruskom.