Popravde asi najviac bordelu z darčekov, ktoré som dostal za úlohu spratať. Nenormálne množstvo papierov a plastov, na 2x som sa otočil s krabicou plnou vytriedeného odpadu do separovaného zberu + ešte som išiel s košom z kuchyne plného smetí, čo už aj smrdelo po tých pár dňoch..
Ja som inak ani moc nepozeral, čo som dostal, videl som že nejaké mikiny, kozmetiku, no viac som sa bavil z tým odpadom.
čokoládové pralinky, 50€ poukážku na nákup v športovom obchode a vonnú sviečku, toto všetko od šéfa vlastne, a od jedného kolegu stierací žreb a vyhrala som 2€, kúpim si za to ďalší
@kobra@8 zas zúfalo žebraš o pozornosť? Tu si na zlej adrese, už si uvedom, že to nikoho nezaujíma ale pre istotu aj tak o tom založ ďalšie trápne fórum
@kobra@11 ako veľmi plačkaš, že sa ti nedostáva pozornosti ani na Vianoce? Bež si založiť o tom ďalšie blbé a zbytočné fórum možno sa niekto zľutuje a nechá koment
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Sice od kolegyn som dostala nejake vianocne blbosti ak sa to pocita.
Ja som inak ani moc nepozeral, čo som dostal, videl som že nejaké mikiny, kozmetiku, no viac som sa bavil z tým odpadom.
Radsej si ries svojho Riška, to ti ide najlepšie