cestoviny, tri misky, kávu, hrnček a dva ovocné čaje sáčkové , rukavice, ďalší hrnček, pančuchý pekné a handmade divnotvarý čarovný fankúš s Mačodrejgnom!
a dokopy 60e ktoré doložík k svojim a piatok si v Brnečku vyzdvihnem čítačku kníh
@silviaaa fíha no lebo mňa treba fotiť len niečím kvalitným treba aspoŇ 36,xyz megapixelový snímač na zachytenie mojej charizmy tak dúfam že budem vidieť krásne fotky
2tera hard disk. Netešila som sa z toho zrovna, ale uvolnila sa mi trištvrte miesta v ntb keď som tam premiestnila všetky seriály a filmy. (Mala som voľné asi 2GB otec skonštatoval, že ho potrebujem)
od bývalej kamošky bývaleho chlapca guess kabelku, victorias secret spodné prádlo , od manky Diesel parfum, hodinky, guess tričko a peniažky a od milého ešte nič
@kittyboo ale ja som sa už do seba zaľúbil, netreba zas len čo by som sa porezal keby som videl v ňom niečo takisto pekné od zlosti by som ho rozbil, ty to neplánuješ?
ja som prvýkrát po milión rokoch nedostal kozmetiku!!! Ale ponožky samozrejme nesmú chýbať a to rovno 10, potom pyžamo, boxerky, spodky, Huaweeei a k nemu 16GB pamäťovka
čo som chcel? Novú gitaru respektíve € na ňu
čo som dostal? Pičoviny s hodnotou minimálne rovnou, ak nie vyššou hodnotou ako moja vysnívaná nová guitááár -.-
Ježiško sa posledné roky ani nesnaží chodiť tento rok som si myslela, že mi niečo už kúpili (kedže boli pod stromčekom darčeky - ale nie pre mňa) ,ale dali mi 100e nech si niečo kúpim keby mi dali aj ponožky aspoň trocha snahy a premýšľania čo mi kúpia by prejavili
koss sluchatka,caniam termosku v tvare objektivu:3..a nejaky keš lebo všetci vedia že mne sa oblečenie neoplati kupovat pokial nechcu aby ho žrali mole ale sluchatka a termoska ulahodili mojmu srdcu dokonale
Pyzamko, ponozky a penazenku! bo som velmi posluchala, zasluzila som si! a hlavne mam pod stromcek teraz kamaratov, ktorych lubim a je mi s nimi velmi fajn. koniec-koncov, vianoce nad ocakavania a kto by nebol rad
uprimne...najviac som bola štastna že som sa nezučastnila žiadnej hadky v rodine! a čo sa tyka darčeku...tak od priatela email že mi prišlo z itunes beyonce CD ako darček,tak to ma rozplakalo lebo vie aku ma pre mna velku hodnotu tato spevačka..čiže tak
Knihu od Chucka Palahniuka konečne! Už som niečo strašne potrebovala od neho kvôli birdzu.
Tých veľa vecí na P ako vždy: pyžamo, pančuchy, plyšák...
a samé milé veci, Prskavky! predchvíľou sme prskavkovali a šťastá som
@lenuska175 to som si ešte zatiaľ nevšimol myslel som si že mladé ženy majú diametrálne odlišné záujmy, takže pozdravujem ježiška že si na teba spomenul a dal ti knižku miesto hmm ani neviem čo by bolo také opozitum
Hrnček a tričko s R2D2 a od frajíra S3 mini a naozaj peknú kabelku! (čo obdivujem, lebo aj ja sama mám problém si vybrať niečo čo sa mi páči aj na druhý deň)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
a Kinga
a brutálne peknú veľkú truhličku
a aromalampu
a dokopy 60e ktoré doložík k svojim a piatok si v Brnečku vyzdvihnem čítačku kníh
super sestra , ja som od svojej dostal nutelu
čo som dostal? Pičoviny s hodnotou minimálne rovnou, ak nie vyššou hodnotou ako moja vysnívaná nová guitááár -.-
potom diár alebo čo to je elegantný , taška, a 60 eur
Tých veľa vecí na P ako vždy: pyžamo, pančuchy, plyšák...
a samé milé veci, Prskavky! predchvíľou sme prskavkovali a šťastá som
na birdzi je nás takých nespočetne