Moja kamoška bude mať 18 a ja neviem, čo jej mám kúpiť. Viem, že každý človek je iný a každý má iné záľuby, preto nechcem od vás rady čo mám kúpiť. Napíšte, čo ste kúpili vašim kamošom/kamoškám vy a možno ma niečo inšpiruje
u nás to bol "povinný" dospelácky balíček - dostali sme ho všetky, pekne jedna za druhou, ako sme oslavovali osemnástku, a síce - balíček malboriek, kondómy a fľaša vodky
to ale neznamená, že fajčíme, pijeme či sexujeme, bože, len to nie!!!
našli sa nejaké tie vibrátory, ale najlepší darček k osemnástke, čo sme kedy komu dali, bol narodeninový strom.
vtedy bývali veľa búrky, našli sme si takú fajnú vysokánsku haluz, v tesku sme nakúpili veľa takých tých megalacných vecí, zavesili sme to tam a smiali sme sa na tom jak kravy
a vyzeralo to takto: (a sorry, že je ten obrázok taký veľký)
ja som dostala na narodeniny lampión šťastia...proste lietajúci lampión...naň sa napísalo prianie k narodkám a keď sa zozmelo išli sme ho vypustiť veľmi sa mi to páčilo
Ten dospelácky balíček som dostala aj ja: mentolové slimky, fľašu tequily a kondomy... a ešte taký spešl darček, že tričko s textom songu Osemnásť od Slížov! A to všetko bolo zabalené v samostatných balíčkoch, omotané asi kilom lepiacej pásky a rozbaľovala som to hodinu!
A ešte jeden romantický darček som obdržala - spacák
@ladyofcarnage ako na to tak pozerám, tak dobre, že od vás som žiaden dospelácky balíček nedostala... lebo okrem tej fľaše by som vážne netušila, načo by mi to bolo
vselico... kazdemu to, co ho vystihovalo... ci uz boli flase vodky, whisky, fernetu a ineho alkoholu, cez fajku s tabakom az po pivnu helmu. Dokonca aj borat plavky taktiez sa to nezaobislo ani bez nafukovacej ance (ktoru sme zobrali na diskoteku a napodiv, je to jeden z najlepsich magnetov na holky ... chudak anca, dostavala zabrat az do neskorych rannych hodin ) dalej tricka s roznymi vtipnymi napismi, vtipne spz a pod... skratka, bolo toho kopu, ale ako vravim, kazdemu to, co si "zasluzil" nejde totiz ani tak o to, co je to za darcek, ale preco prave ten darcek. (Poviem priklad: urcite nam prislo vtipnejsie kupit jednemu kamosovi, ktoreho prezyvame "orech", luskac orechov, ako nejake trapne cigarety ci kondom... a hlavne, ked on sam je taky jeden velky luskac sice sme sa zasmiali mozno iba my, ostatni to nepochopia, ale komu natom zalezi... ide predsa o nas a nase spolocne spomienky, tak? )
my s kamoškami sme si také veci ako kondómy,cigy a fľaše dávali na meniny alebo na iné narodky 18 je taká iná...dali sme si retiazky s príveskami, ktoré nás vystihujú ale aj tak..na darčekoch nezáleží ide o ten pocit, že na vás nikto nezabudol a ide sa piťť
Fúha, tak jedna dostala papučky,čiapočku,cumlík a dupačky, na ktorých bolo napísané venovanie plus nejaké veci,čo sme chápali len my
Ďalšia balíček povinnej výbavy ženy Dala som tam nejaké šminky, parfém, kondómy,žuvačky atď...
A špeciálne na jeden darček som hrdá..Sama som vymyslela a vyrobila jednu eroticky ladenú hru, pre kamaráta V čom spočívala, sa mi moc nechce písať, je to na dlho....
@pseudos ty si už musel byť na koľkých oslavách ale všeetko je to super aach, dúfam, že aj ja budem takto spomínať na všetky osemnástky, ktoré prežijem
@overexcitedgirl No dlho trvalo,kým som vôbec došla k tomu, čo mu dám A tá hra, ani neviem ako ma to napadlo...Som len tak ležala v posteli a zrazu myšlienka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to ale neznamená, že fajčíme, pijeme či sexujeme, bože, len to nie!!!
vtedy bývali veľa búrky, našli sme si takú fajnú vysokánsku haluz, v tesku sme nakúpili veľa takých tých megalacných vecí, zavesili sme to tam a smiali sme sa na tom jak kravy
a vyzeralo to takto: (a sorry, že je ten obrázok taký veľký)
A ešte jeden romantický darček som obdržala - spacák
Ďalšia balíček povinnej výbavy ženy Dala som tam nejaké šminky, parfém, kondómy,žuvačky atď...
A špeciálne na jeden darček som hrdá..Sama som vymyslela a vyrobila jednu eroticky ladenú hru, pre kamaráta V čom spočívala, sa mi moc nechce písať, je to na dlho....
@transplantovana peknee
@hellium to tričko muselo byť aké super!
@pseudos ty si už musel byť na koľkých oslavách ale všeetko je to super aach, dúfam, že aj ja budem takto spomínať na všetky osemnástky, ktoré prežijem