hannah montana? si sa s konom zrazila ? ked som bol ja maly tak ajk ona bola priblizne v mojom veku..aaa najradsej som mal asi tom a jerry ked som bol uplne maly
Ale aj Ela Hop (Ah boze, zahada nezavislo sa pohybujuceho latkoveho slimaka Maximiliana nikdy nebola odhalena - to mi nemali robit, mam z toho psychoticke stavy kazdy ikend, ked si na to spomeniem )
gumkaci, vevericiak risko, kacerovo, emil (uz neviem odkial), pipi dlha puncocha, rychla rota, lienka krasolienka, tom a jerry, bob a bobek, lolek a bolek a este neviem ako sa to volalo, ale mali taky kufrik a ked z neho vytiahli nieco napriklad bicykel, tak sa to zvacsilo a myslim, ze sportovali...
ale podla tvojho vyberu si uz pripadam strasne stara, ked si tam dala take veci
Gombicky ci jak sa to volalo bolo najlepsie Aj minule sme stretli v NR v autobuse toho debilka co to moderoval a zacali sme spievat tu pesnicku ktoru hrali ked zacinala ta relacia ten jake ksichty potom hadzal
elá hop mickey mouse tom and jerry a keď som mala 7 rokov pozerala som hannah montana do anglicka sa dostala skôr ako na slovensko tak ke´d sme bývali v anglicku som stále bola prilepená na hane
pokemoni, tom a jerry, miazgovci, ela hop, markizacik, potom este ale to uz neviem ako sa volalo, taku sutaz kde hrali deti vzdycky v dakej ponorke alebo co a vzdy na konci bol tam taky zly kapitan magor ci ako sa volal a este..no bolo by toho viac..ale neviem co tam robi montana preboha to ani za svet..ah ako dobre ze som sa narodila skorej, inak by moje detstvo bolo poznacene takymito sucasnymi bludmi ble
káčerovo, rýchlu rotu, lienku krasulienku , včielku maju, pokémonov a aj tie kadejaké súťaže a z ponorky na dunaji som milovala tú súťaž keď písali na sklo naopak
Tom a Jerry, Kacerovo, Chip a Dale, Miazgovci, Bol raz jeden zivot, Medved Balu (neviem jak sa to volalo , gumkaci, smolkovia, Vcielka maja, Pokemon ...
Ono to rozpravky boli vsetky pekne, len pri pokemonoch sa chytam za hlavu.. a este strazcov vesmiru som pozerala, co tiez bola dobra hovadina
Digimon a som fest reval, keď nám zrušili Novu na ktorej to vysielali, ja som si kvôli tomu privstal vždy o 6:30!!! Som nemohol dopozerať druhú sériu!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
,,V Káčerove úžasnom až zem praská.................."
aj komix, nálepky.......držalo ma to až do pokémonov
Šmolkovia, Medveď Balú, Tom a Jerry, Rýchla rota....
Veru toho bolo dosť a ešte aj či bi som si to pozrel vždy ked aj v krčme že niečo také ide v telke tak sa to nehá pustené
ale podla tvojho vyberu si uz pripadam strasne stara, ked si tam dala take veci
a hanna montana vtedy ešte asi ani na svete nebola a pokémon tiež nie
Bananaman
Nezvyčajné dinosaury
Ninja Korytnačky
Courage the Cowardly dog
Ono to rozpravky boli vsetky pekne, len pri pokemonoch sa chytam za hlavu.. a este strazcov vesmiru som pozerala, co tiez bola dobra hovadina
čo povedať... je to čím dalej tym horšie... jebať dnešnú TV show