@puco90 praveže dá sa tým riadiť aspoň trochu.. lebo napríklad tie husenice znamenaju ze to proste nejako zle skladuju.. a ze nie je to chyba iba v 1 vyrobku ale v celej dodavke alebo tak
@lenkaska1 ja som to myslel tak, že každá firma, ktorá vyrába potraviny občas dá do obchodov aj výrobok, ktorý je nekvalitný, prípadne obsahuje nejaké neželané veci. Chyby môžu byť rôzne.
Ale samozrejme, pokiaľ by mi viacerí opakovane tvrdili, že nejaký výrobok je nekvalitný, tak by som ho nekúpil. Len tu na fóre si ťažko overíš, či sa to stalo len raz, 1x,3x atď....
vlasy bezne v skolskych obedoch, raz zuvacku v polievke, spoluziacka mala lego skladacku v zemiakovom pyre a raz som mal v chlebi na desiatu kondom, ale to mi ho tam strcil jeden kokotny spoluziak
v takých celozrnných čipsoch alebo ako to nazvať 6 centimetrovú šróbu starká mi hovorila,že raz našla v lekvári prst z človeka....to keby som našla by ma asi porazilo...a sesternica zase červíky v mlieku ..
Ja som našla v tych vencekoch co su na sebe poukladane asi cez celú polku takú železnú vec....nechcem ani pomysliet na to keby to zjedol bratranec malý
raz som obedovala u babky a spravila polievku do ktorej namiesto kmínu nasypala malých čiernych chrobáčikov dajako sa dostali do toho sáčika na kmín... ,vo varenej ryži bielych červíkov a motýla,skoro všade vlasy....,toť je asi vše
no, asi iba v ovsených vločkách, myslím že húsenice alebo také niečo...
raz som zjedla takú pistáciu, čo chutila ako benzín, mama bola pri mne a ja som zrevala že "mama, benzín!" z tej paniky a mama že ale čo, dýchla som na ňu a že "fakt!"
zuby som si umývala, mlieko pila, chlieb žula a ešte som mala 1 hodinu v ústach ten nepríjemný pocit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
a v chlebe spagat
na zs asi 3 zuvacky v jednej porcii zemiakov -,-
Ale samozrejme, pokiaľ by mi viacerí opakovane tvrdili, že nejaký výrobok je nekvalitný, tak by som ho nekúpil. Len tu na fóre si ťažko overíš, či sa to stalo len raz, 1x,3x atď....
hold je to pre tieto....ehm....veci potrava a oni sa tam obcas dostanu s tym nic nenarobis len poriadne pozerat a umyvat
brat našiel v rožku klinec...
živočíchy, vlasy a mihalnice nerátam.......tie sú menej škodné
odkedy si takmer všetko varím a pečiem sama, som spokojná
veľkovýroba v potravinárstve je hotové nešťastie.a nikdy neviete, či dákemu zamestnancovi nešľahne a nedá do jedla dačo...ľuďom dnes šibe
raz som zjedla takú pistáciu, čo chutila ako benzín, mama bola pri mne a ja som zrevala že "mama, benzín!" z tej paniky a mama že ale čo, dýchla som na ňu a že "fakt!"
zuby som si umývala, mlieko pila, chlieb žula a ešte som mala 1 hodinu v ústach ten nepríjemný pocit