Čo ste počuli o nižšie uvedených školách ? Všetky sú v Bratislave.
Gymnázium Bilíkova-bilingválne anglické
Gymnázium Pankúchová- bilingválne
Gymnázium Tilgnerova-bilingválne
Soš obchodu a služieb Sklenárová
Soš informačných a masmediálnych študií Kadnárová
Soš na pántoch 9
OAIK-bilingválna
OA Dudova
Pedagogická a sociál
OAIK - bilingválna
Ťažká, dobrá - ak si ty dobrá, ak si lenivá tak budeš mať samozrejme zlé známky a nebudeš nič vedieť.
Lektori sú DOSŤ prísni. Ale je tam taký trošku divný systém, ale to všetko časom spoznáš a zvykneš si.
Pankúchová -> dosť odveci, čo som sa dopočul tak ťa majú v prdeli, akurát sa musíš drviť milión strán denne na viac predmetov a nikoho nezaujíma ako rozhodne by som neodporúčal, povedalo mi to viacero ľudí
@chlorofyl
už sme veľa krát v škole riešili, či náhodou našu školu neriadia ilumináti, či nám nechcú duševným týraním naprogramovať nejako ale vieš jako... nikto ti pravdu nepovie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ťažká, dobrá - ak si ty dobrá, ak si lenivá tak budeš mať samozrejme zlé známky a nebudeš nič vedieť.
Lektori sú DOSŤ prísni. Ale je tam taký trošku divný systém, ale to všetko časom spoznáš a zvykneš si.
@ssnehulienka ale šak čo nech si užije
už sme veľa krát v škole riešili, či náhodou našu školu neriadia ilumináti, či nám nechcú duševným týraním naprogramovať nejako ale vieš jako... nikto ti pravdu nepovie