Akú hudbu ..a aké rozprávky ste pozerali ? Ja som pozerala No počkaj zajac a počúvala Peter Nagy a deti , Martin Madej a Miška Paštekova neskôr Nataliu Oreiro
to čo mama vážne. a rozprávky no to už neviem asi scooby doo (ešte aj teraz si to v pohode pozriem hehe) ale každé ráno som skoro vstávala aby som ani jednu nezmeškala, ráno ich chodievalo najviac
miska pastekova, peter nagy a deti, martin madej, smolkovia, kopytovci smiley: aa tak a pozerala soom gumkacov, tom a jerry.. ale minuly tyzden som pozerala na youtube Puf a Muf, to je taka skvela rozpravka!!
Potom neskor aj Modern Talking... A rozpravky, najlepsi boli Gumkaci, ale napriklad aj Smolkovia boli fajn... Neskorsie potom bol dobry napriklad Batman a Knight Rider...
@azel našťastie sa to u nás nepraktizovalo aj keď tatko miestami rád štval staré babky a keď išli z kostola tak v aute naplno pustil LP...pokiaľ mi teda nezničil CD
house, trance,eifel 65, robert miles, modern talking..a rozpravky?..mm, spider-man, batman, dexters laboratory, courage, extreme dinosaurs..plno ich bolo, nechce sa mi rozmyslat nad vsetkym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
z rozprávok som doslova visela na tom a jerry,cartoon network bežal nonstop
a (pred)pubertalne chutky radsej nebudem zverejnovat
alebo na Beate dubasovej, to ked som bola menšia: išla myška briežkooom stretla sa tam s ježkooom
alebo aj take anglicke že januaryyyyyy febuaryyyy maaayyyy aprilllllllll....
no wonder im a friggin psycho... OR AM I?
veď hoďte sem nejaké video ľudia