Ja mám od ex kvet v kvetináči a čakám, kým vykape, lebo mi je ľúto ho len tak vyhodiť a mamka ho stále polieva a hnevá sa na mňa, že sa oň nestarám (nevie, od koho je).
Od toho normalnejsieho mam schovanych zopar blbosti a listov, druhy vacsinu sam znicil (saty, spodne pradlo roztrhal v zuboch aby ma v tom neuvidel iny chlap xDDD) a ritualne pri tom skuvinal
Ja som mala velky problem prist na to co s tymi vecami urobit, nedokazala som ich vyhodit a tiez som ich zaroven uz nechcela dalej uchovavat a stale si pripominat tie casy. Ale asi pred tyzdnom som sa odhodlala to vsetko konecne vyhodit aj ked to bolo tazsie nez som si myslela, pritom je to uz par rokov co sme sa rozisli.
Nemala som predtým vážne vzťahy takže nič extra použiteľné nemám, také tie drobnosti mám odložené. A frajer má doteraz v šuplíku fotku s jeho bývalou v rámčeku a pohoda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Kazdy ich teraz obdivuje