A nikde som nenapísal, že by som si pohárik nedal. Ale zase nepijem do nemoty nejaké lacné šunty len preto, aby som bol pod parou. Aj alkohol si treba vedieť vychutnať!
sa všetci tvárite, že akí feťáci sú tu.. O___o jebe vám? za to že človek niečo "skúsi" neznamená, že to robí pravidelne. aj držkovú polievku som už skúsila a nežerem ju denne
Len ma zaujímal výsledok že či sa na tomto svete postupne vyvinie viac prírodných feťákov, alebo nymfomaniek a nymfomanov (is it the same?
K samotnej ankete ako takej sa vyjadrovať nechcem ani nebudem kedže všetci mame na všetko odlišný názor
@anetk lebo viem že podaktorí keby to videli tak tu budem za 5 minút tagnutá pri vyleve o tom, že som feťák, nymfomanka a že malé deti nemajú čo fajčiť a jebať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A tú druhú som nikdy nemal potrebu okúsiť
Ale ak sa ráta orál do sexu, tak najprv sex až potom trávu...
tráva je tráva ale 2X je 2X, muahaha
a čo sa mňa týka, odmietnem aj pohárik
A nikde som nenapísal, že by som si pohárik nedal. Ale zase nepijem do nemoty nejaké lacné šunty len preto, aby som bol pod parou. Aj alkohol si treba vedieť vychutnať!
(nie je to môj prípad, hej)
K samotnej ankete ako takej sa vyjadrovať nechcem ani nebudem kedže všetci mame na všetko odlišný názor
+nazývať človeka čo fajčí (resp. v prípade tejto tvojej ankety už len SKÚSIL) trávu feťákom je hodne veľký trapas
"ale o to, ze mnohi to mali pred 1. sexom - cize pravdopodobne este ako deti"