minule som sa hrabala v starej škatuli a našla som tam nálepky pokémonov a tie papierové bločky čo vtedy tak frčali a vy?? pamätáte si čo ste zbierali ? a vymieňali ? napr. kinderká, céčka a taak
Dobra tema (konecne po rokoch) 8)! Ja aj cecka aj kinderka, to hej.. A pohladnice, to asi aj doteraz. Ale preco len ked boli mladsi? Nech napisu aj vtedy aj teraz. Ja teraz zbieram.. Ja neviem, ci teraz ale nieco zbieram.
ja som tiez pokemonov zbierala tie nalepky som si lepila ked som bola mala si pametam taky "zosit" na to bol lol este som zbierala aj pohladnice s mackami,ale to je este vpoho,kebyze zbadam niekde v obchode taku co este nemam asi by som si dokupila ale nejak som na tu zbierku casom pozabudla
omg este som si spomenula ze som pocuvala kedysi aj tu jeblu skupinu o-zone...tak este to som zbierala
kuku-ruku nalepky, cecka v tych som vzdy vyhral nad kamosom , hracky z kindervajec, anglicaky, modely a obrazky polnohospodarskych strojov, hokejove karticky, nalepky z tych cokolad od kraš kralovstvo zvierat ci jak sa to volalo samozrejme pokemonove nalepky a este disketky do segy
juuj no tjeeš tie papierovéé bločky pohľadnice, servíítky pokémonov to taký zošitok bol a tam sa lepili tie nálepky DD juj to boli časy a potom roozne obrazky mojich idolov z casopisov
tak tak papierové bločky, album s pokémon nálepkami (čiže som zbierala tie nálepky) a céčka a chvílu som tu mala par flaštičiek už použitých teda minutých vonaviek lebo sa mi pačili ale potom som si povedala že je to bblosť a všetko som to naraz vyhodila
omg pokemni boli su a vzdy budu wrr :d tusim este niekde mam ten album kde sa to lepilo.......cecka si obcas zavesim na krk takze hej aj to som zbierala... potom samozrejeme pogy-to mam takisto doma a tie blocky-sme to volali ze dopisne papiere :d mam tiez a viem ze niektore boli aj vonave a tak :d a ze za extra pekny onen papier z toho blocku som musela dakedy aj dve vymenit :d alebo za obaly ,tie take tvrde z tych blockov tie boli ´´najdrahsie´´ ehm toto je inac fajn tema a no teraz zbieram tje veci cim sa otvara plechovka a neviem ako sa volaju :d
plysakov tigrikov... a tie tiez zbieram stale... ale tie veci ako pokemoni a tie papierove obrazky.. to zbierali snad vsetci.. este aj didla... a ja som nemala ani jedno
ňa, ja som zbierala kukuruku, ale ako správne dieťa z chudobnej rodiny , som bola smutná, že nemám album, kým mi jeden nedaroval veľký kamarát môjho brata
no a ešte ako menšia som zbierala barbiny nálepky, a o niečo staršia aj káčera donalda, a ešte ešte o niečo staršia aj harryho pottera trojku , chýba mi len azda 30 fotiek, fasa, čo?
ja som zbierala pogy aaa potom este hracky z kinderiek mile to bolo aj teraz sa v tych hrackach viem pohrabat a uzasne sa zabavit. je to sranda. stastne detstvo som mala
šína205: tá učiteľka bola riadna sprostá krava! ruky by som jej pricvikla dačím, ťavy zakomplexované, čo drichmali na prednáškach, keď si pedagogické robili...svine, ja zase nikdy nezabudnem, ako ma jed na taká sviňa udrela v škôlke až tak, že mi z nosa tieklo krv, som mala možno 5 rokov, na také dačo decko nezabudne
Tie bločky, nálepky do tých albumov, pohľadnice, servítky, kukuruku, články o mojich obľúbených spevákoch, flaštičky od voňaviek, baliace papiere a tak dalej
tak sem-tam nejaké staré mince,....ale v tých časoch ako tu spomínate,leteli najmä pokémoni...a predovšetkým som zbierala všetky môžné obrázky the powerpuff girls ....nálepky,obaly,bloky,papieriky...kreslila som to,nebol zošit,kde som to nemala nakreslene
fuuu toho bolo ked si na to spomeniem boli to same hluposti....ale mile aspon nas zaujimalo toto a nie vacsie hluposti.... pravdaze som zbierala nalepky zvieratiek ale aj pocahontas, a rozne rozpravkove postavicky zbierala som aj blocky tie mam niekde aj do teraz odlozene... a nemozem zabudnut na plagaty tych som mala strasne vela.....
Ja som zbieral nalepky kuku ruku pokemonov ale najviac asi tie malicke modely aut Burago tie mam dodnes ale uz ich nezbieram. Skoda ze je to uz prec bola sranda venovat sa tomu
jeden velmi kratky cas cecka, potom tie trhacie papieriky s obrazkami, zopar figurok z kinderiek, pera, svojim sposobom aj knihy, ktore som chcela... viac ma teraz nenapada
ja som ficala na pohladniciach (asi 200), dalej pokemoni (cely album), blocky (vsak klasika), ceecka (dalsia klasika), kindervajcove hracky, servitky, a teraz to su drevene znamky z Tatier a hradov, mince, magnety, debiliny na plechovke, odznaky, ...
Fuu, toho bol Pokémonov, všelijaké obrázky do albumov - Kone a poníky, Flinstonovci, Chrám matky božej.. - tiež tie bločky, tých som mala strašne veľa, minule som ich hľadala, a neviem, kde ich mám , potom známky, kartičky hokejistov, aby som bola IN pred "chlapmi" a servítky. Tie mamina teraz zúžitkováva na servítkovú techniku - ozdobuje všelijaké somarinky tým, a je to pekné
noo ja som zbieraa nalepky pokemonov.. ..a neskor som zbierala krabicky od cigariet ja viem je to trosku trhle. ..ale mam ich doteraz a ked najdem nejaku zaujimavu tak si ju pridam ale ja osobne nefajcim..krabicky mavam od kamosiek kamosov...atd..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
omg este som si spomenula ze som pocuvala kedysi aj tu jeblu skupinu o-zone...tak este to som zbierala
hej a teraz zbieram všetko čo dostanem a to čo som dostala dávnejšie dávam do krabíc kt. mám pod skrinami
no a ešte ako menšia som zbierala barbiny nálepky, a o niečo staršia aj káčera donalda, a ešte ešte o niečo staršia aj harryho pottera trojku , chýba mi len azda 30 fotiek, fasa, čo?
surovo som si ich vytiahla späť
aj pokemonov som zbierala....moj najväčší trimpf bol pikachhu tamagochi co som s niekým vymenila
taksito aj servitky...
a vpodstate vsetky tieto klasicke veci
dnes zbieram odznaky, nasivky a podobne.....
Teraz zbieram plyšákov, mechanické hracie skrinky a tibetské zvonkohry.
Tie bločky, nálepky do tých albumov, pohľadnice, servítky, kukuruku, články o mojich obľúbených spevákoch, flaštičky od voňaviek, baliace papiere a tak dalej
artefakty (hlave take pristroje made in USSR
Kedysi pera a mam slusnu zbierku Matchbox auticok zo 70-80 rokov
PS: o akych blockoch to tu pisete?
Naši chodievali do Maďarska a tam mi vždy kúpili nejakých..takých z gumy...a veľkých
Toho mám doteraz strašne veľa, za jednu stredne veľkú sietku
Som si niekedy kupovala aj 2 kinderká cez deň, akurát ma štvalo, ked som tam mala autá alebo lietadlá