Sedel som na námestí, čítal knihu a tešili ma vrabce, ktoré okolo mňa poletovali a sadali na fontánku, aby sa z nej napili. Chcel som si to vyfotiť, ale podarilo sa mi včasne zareagovať. Tak nabudúce...
ze som sa prave vratila domov a sedim vonku na hojdacke a myslela som na moje drahe hviezdicky ktore mi tak chybaju a jedna hviezdicka padla ked som sa pozrela hore a to vidim dost maly kusok oblohy...aj ked mi je do placu bolo to pekne
@dumbledore
O druhej svetovej vojne, o Tamerlánovi a o Skorzenym. Tie si voľakedy prečítam, a kopu prevažne maďarských storočných kníh rôznych žánrov, ktoré síce nikdy nebudem čítať no vyzerajú krásne.
dnes nič také... ale teším sa že ma onedlho príde navštíviť sestra a že sa má v pondelok konečne ochladiť na 27stupnov a že mám v utorok volno a že hurts čoskoro vyjde nový album
Zre sme s mamou v rakusku vykupili polku obchodov s oblecenim dnes a mam kopu peknych veci znackovych
A to,ze mi frajer urobil veceru a kukli sme si star wars a este ma nechal soferovat ich velke auto na opustenej ceste a ja som sa strasne tesila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Iba to že sme sise vytreli kocúra!
A tým myslím jej vagínu!
O druhej svetovej vojne, o Tamerlánovi a o Skorzenym. Tie si voľakedy prečítam, a kopu prevažne maďarských storočných kníh rôznych žánrov, ktoré síce nikdy nebudem čítať no vyzerajú krásne.
@ tak pekne
@ps102 tak pekne
Ak to niekto nevidel, radím mu pozrieť "celé" video.
Ale najlepšia hláška ma dostala v čase 5:54 - 6:17
» www.mojevideo.sk/video/24f42/kra...
VSETKO HOVORIM !!
A to,ze mi frajer urobil veceru a kukli sme si star wars a este ma nechal soferovat ich velke auto na opustenej ceste a ja som sa strasne tesila
bolo super počasie, bola som so skvelými ľuďmi... čo viac si priať?