ked som po 16hodinovej brigade dosiel rano o 6tej na zlate ze sa chcem vyspat pekne na slnku. uz som zaspaval. zlate piesky uplne prazdne a nejake decko tam doslo s matkou a to zacalo hukat jak sirena asi 15 minut vkuse. tak to mi teda vrela krv
Co vam je ludia? Co su toto za ankety? To vas ozaj nieco z toho vytoci? Ved keby ma ocural pes, tak mozno chvilku nadavam, ale za hodku uz by som to rozpraval jako funy story. Opity dotieravy chlap nemoze nikomu vadit, ved sa snim da vcelku za-joke-ovat, teda pokial nesmrdi, ale to je pripad zvecsa MHD, takze sa da lahko odist kusok vedla... Dotieravy komar vie mozno z rana lightik vytocit, ale je to nic oproti beznym problem. & Deti vedia asi rozhodit cloveka, iba ak ma clovek zlu naladu... Ospravedlnujem za za gramaticke chyby sposobene mojou nepozornostou
jednoznacne opiti typovia v mhd... akoo raz som isla v busee vecer aa nejaky opity pako ktory pachol aj vyzeral akoby sa tri dni neumyval na mna zacal vrestat ze mi vrazi ako normalne bezdvovodne xD ho potom vodic vykopol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Načo niekto pije, ked pit nevie.
ked som po 16hodinovej brigade dosiel rano o 6tej na zlate ze sa chcem vyspat pekne na slnku. uz som zaspaval. zlate piesky uplne prazdne a nejake decko tam doslo s matkou a to zacalo hukat jak sirena asi 15 minut vkuse. tak to mi teda vrela krv
dakujem ze si to spravila za mna
takze gram. chyby ma vedia vytocit
@kakofonia to povedz negramotnym ludom s dislexiou, disgrafiou a pod. chorobamy, ci za to mozu....
A vytocit ma vedia sprosty a fanaticky ludia, co si musia furt tvrdit svoje, nech im date akykolvek dokaz o svojej pravde.
vYtocit.