Vcera som to prehnal na jednej akci s pitim a chtiac nechtiac som sa tam vyspal s jednou holkou :/ (asi) .. nejako sme tam spolu prelezali noc a vypada to ze sa nejako az privelmi namotala ked mi uz zacala vypisovat na fb a pri tom ja som to az tak vazn
No pán Okruhlica naCDLDZ, by ti poradil , majú široký program pre liečbu intoxikácií alkoholom-aj akútnych aj chronických... poradne na liečbu ľudskej hlúposti ešte bohužiaľ neexistujú...
Idealne sa s nou už nikdy nestretni a odpisuj jej fakt sporo (tak jednou vetou maximalne) A vzdy odpíš tak zo 10 krát a potom preruš konverzáciu aspon na 10minut a dlhsie. Prestane ju to do mesiaca bavit a necha ta tak. Ak ti zacne písat ze sa s tebou písat nedá, ospravedln sa a pokracuj v zauzivanej metode.
@hellium nuz sam si za to mozem @ubosko to si nemyslim..dalsich by nezvladal @semhamforas no tuto metodu poznam ale neni som si isty ci by som ju nechcel to je hlavny problem.. @etelnair tak nebudem si kvoli takej kktine zakladat novy nick ako to robia niektory birdzaci co sa boja ze si zhorsia povest
To sa vobec nevylucuje, ja sam mam toho dost narovasi a ked sa "zalubim" tak som verny... Tiez som mal uz priatelku co predtym mala pol mesta v sebe a prezili sme spolu peknych par mesiacov a teraz sme velmi dobry kamarati.
@rollo111@nobile no konecne niekto nieco poradil no idem snou von niekedy cez vykend..to zas bude dufam ze sa snou budem mat o com porozpravat ked sme uz secko zobrali z toho opacneho konca teraz bude trapne snou hovorit o takych zakladnych vecia ako je skola a podobne picovinky
@antifunbracka no pouzil som ich a to by bolo zle keby skoncim ako ty ? co by to pre mna znamenalo ? :p
@exonr ...Ale ved jasne, normalne sa s nou stretni a spoznaj ju...
Zisti co je to zac, mozno spolu vybudujete nieco pekne. To nemozes len tak vediet a cloveka sudit podla prvych dojmov (hlavne pod vplivom alkoholu)...
Osobne som tiez uz odsudil dievcata, no ked som s nimi pobudol prisiel som na to, ze su to uplne ine osoby...
Ze nie su take povrchne, ako sa snazia posobit.
Doknca knihy citala byvala, do lesa rada chodila na prechadky a kym som ju nepoznal blizsie, myslel som si o nej, ze je to obycajna povrchna kurva a alkoholicka
Proste jej daj sancu, aby si si o nej mohol utvorit ten pravy a skutocny nazor
Mozno zistis, ze je to taka pica ako si si povodne myslel a mozno ta milo prekvapi...
@midnight jezis zas neber to vazne ale obcas sa mi nieco podobne gycove zadari, no to preto, ze som romantik, nie preto, ze by som sa inspiroval takymi filmami
ty si cely haluz! :cD smejem sa! :cD ... a ak ta ste - cim viac by si ju ignoroval, tym viac by ta chcela :cD ... takze jej obcas nadhadzuj, ak ta to neotravuje a kurvicku nekurvicku to casom prejde :cD
@ravenna13 no teraz to uz taka haluz neni uz skoro mesiac snou chodim a za ten cas sme sa stihli rozist 3 krat ..pretoze furt mam podozrenie ze sa kurvi aj dalej ..ale tak je to celkom haluz musim uznat..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Čo k tomu dodať
Pre jej dobro
0:10
-.-
aj teraz disappointed:hehe)
To sa vobec nevylucuje, ja sam mam toho dost narovasi a ked sa "zalubim" tak som verny... Tiez som mal uz priatelku co predtym mala pol mesta v sebe a prezili sme spolu peknych par mesiacov a teraz sme velmi dobry kamarati.
Netreba sudit a skatulkovat, kym neskusis
@antifunbracka no pouzil som ich a to by bolo zle keby skoncim ako ty ? co by to pre mna znamenalo ? :p
Zisti co je to zac, mozno spolu vybudujete nieco pekne. To nemozes len tak vediet a cloveka sudit podla prvych dojmov (hlavne pod vplivom alkoholu)...
Osobne som tiez uz odsudil dievcata, no ked som s nimi pobudol prisiel som na to, ze su to uplne ine osoby...
Ze nie su take povrchne, ako sa snazia posobit.
Doknca knihy citala byvala, do lesa rada chodila na prechadky a kym som ju nepoznal blizsie, myslel som si o nej, ze je to obycajna povrchna kurva a alkoholicka
Proste jej daj sancu, aby si si o nej mohol utvorit ten pravy a skutocny nazor
Mozno zistis, ze je to taka pica ako si si povodne myslel a mozno ta milo prekvapi...