Čo má spraviť dievča, ktorému sa páči jej spolužiak. To dievča to opvie spolužiačke a aj dobrej kamarátke toho chlapca. Chlapec ide na druhý deň na lyžiarsky. Dievča sa s ním cez chat rozpráva den pred tým prvý-krát cez chat, že či vie lyžovať a pod. Na l
a ako sa ma spravat k juanite ktora otehotnela a nikto okrem dolores nevie s kym? a ako k francescovi ktory medzitym prisiel o pracu a ide to s nim dolu vodou? pomozu mu kamarati z detstva? a co roberto ktory prepada depresiam? je to dieta jeho alebo stale tajne miluje manuelu??
ak som správne pochopil, tak chlapec má dievča v piči alebo mu robí radosť robiť jej naprieky, alebo oboje, čiže by sa k nemu malo dievča správať ako keby ju mal chlapec v piči a prípadne ak zistí že ho baví robiť jej naprieky, tak sa k nemu začať správať ako keby ho bavilo robiť jej naprieky.
No ok, tak ja to napíšem takto Páči sa mi jeden môj spolužiak...povedala som to našej spoločnej kamoške... tá naša kamoška a aj on idú na lyžiarsky, pred lyžiarskym som si s ním písala len také somariny ako, či vie lyžovať a tak... na lyžiarskom sa pýtal tej našej kamošky či nevie, či sa mi náhodou nepáči a ona povedala, že o tom vie ... a on si tam nasiel inú ...ktorá je z vedlajsej triedy, čiže dzivo
Ok a akú radu teraz od nás čakáš? Že ti povieme naser tej piči do vrecúška na telesnú aby si zapamatala že ti nemá preberať chalana? Nemôžeš mu prikázať že si má vybrať teba. Správaj sa k nemu normálne, ako pred tým, veď ste spolu nechodili
Toto sa mi stalo ibaže ja som videla priamo na lyžiarskom ako sa s ňou bozkáva .. no bolo mi z toho blivno,ale teraz po roku už vážne riešime niečo viac a normálne
píšto v ja-rozpravanie lebo nad touto hatlaninou sa mi neschce rozmýšlať.....sice aj keby to napíšeš normálne tak by som sa nad tym nezamýšlalka ale aspon by som sa zasmiala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
najlepsia veta ostala stale
btw len tak neni to kosicky gympel?