ze ti da medzi zuby take male gumicky aby ti tam spravila miesto ked ti bude davat strojcek..pomaly sa ti robi medzera medzi zubami vzadu...niektorym to prislo neprijemne, ale mne osobne to neprekazalo tych par dni
môže, čoby nemohlo ... ale to potom zase pôjdeš riešiť k nej ... ak tam bude už dosť medzera, nasadí ti to, ak nie, zase dá novú gumičku a počká ešte jeden-dva dni
@iva001 ano, moze to aj same vypadnut, pravdepodobne ti aj niektore vypadnu...lebo ako mas tu gumicku medzi zubami na zvacsenie medzier medzi zubami, tak ked sa ta medzera medzi tymi zubami spravi, ta gumicka odtial, logicky, vypadne
jako ja neviem co za zubarov mate vy ale mne to dala v piatok a v utorok uz mi to vyberala....a ziadny problem, ani ma to nebolelo ked som mala tie gumicky tam..jasne ze som nieco citila, ale o bolesti sa neda hovorit... bolo to davnejsie, teraz mam zuby uplne skvele, som nadmieru spokojna. Darmo, vychytala som uzasnu zubarku.
ja som mala tiez 4 gumicky .... to ti napcha medzi zuby a budes mat taky divny pocit a neskor ta z toho zacnu boliet zuby ze nebudes moct skoro nic zut .... ale ja som to mala len jeden dem pred strojcekom.... a na druhy den mi uz davala strojcek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nič sa neboj, nie je to také zlé
@pubertslatinocelny
@iva001 ano, moze to aj same vypadnut, pravdepodobne ti aj niektore vypadnu...lebo ako mas tu gumicku medzi zubami na zvacsenie medzier medzi zubami, tak ked sa ta medzera medzi tymi zubami spravi, ta gumicka odtial, logicky, vypadne