Ahoj, viete mi poradit, co to znamena, ak si pisem na fb s dievcatom (pozname sa zo skoly, a aj v reale sa pozname a kecame, ale zijeme v roznych mestach) vsetko je super, a zrazu, ked jej odpoviem, tak nijak neodpoveda?? Chce sa hrat na nedostupnu, alebo
@maximax tak ze odpisuej sucho, je chladna.. co ja viem ako to presne popisat? normalne ludia maju dar ze to rozoznaju, ale prave ti muzi, ktorych sa snazim odradit, to nikdy nevidia
a asi ani ty nebudes, cize ti zbytocne budem opisovat, lebo si dalej budes mysliet ze sa len hra na nedostupnu..
@hoperpohroma len prave mi to neprislo, ze pise sucho a chladne, ak da za kazdou vetou smajlika, pise vtipky, opyta sa ma, co robim na silvestra a dalej uz neodpise
@maximax tak mozno dostala infarkt ak tak sucho nepise, tak neviem preco by odisla len tak, kazdopadne mohol jej padnut net alebo tak.. alebo by to mohla byt prehnana slusnost
mne stacilo z minuleho fora ze niekam ju pozves a vzdy sa vyhovori.. mna keby pozve niekto kto sa mi paci, tak nevaham
akože dosť mi to pripomenulo môj prípad zo školy... dokonca aj ja som odišla z FB wau.. no neviem ako je to medzi vami, ale ja mu neodpisujem preto, že sa mi nechce alebo nevidím nejaký zmysel na danú správu odpisovať + nechcem zbytočne namotávať, keď som si istá, že nechcem nič riešiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
popripade aj @1
Alebo ju nezaujímaš a nechce sa jej ti odpisovať. Alebo nemá čas. Alebo musela súrne odísť.
Kto to má vedieť? Spýtaj sa jej naživo.
dost rozumiem takej situacii a je tazke taku osobu priamo odmietnut, lebo nepriamym signalom nerozumie
mama na ňu kričala, že niečo má ísť súrne spraviť.
začal im horieť byt.
a tak.
je to internet. na tom nezhodnotíš, či sa hrá na nedostupnú alebo má záujem alebo nemá.
@hoperpohroma ake su potom nepriame signaly v internetovej komunikacii, ze nema zaujem..teda okrem toho, ze neodpisuje?
a asi ani ty nebudes, cize ti zbytocne budem opisovat, lebo si dalej budes mysliet ze sa len hra na nedostupnu..
mne stacilo z minuleho fora ze niekam ju pozves a vzdy sa vyhovori.. mna keby pozve niekto kto sa mi paci, tak nevaham
@forgottenone , @jerometoucanrainbow dakujem za "inteligentne" komenty
ja tiez neodpisujem na smajliky alebo na nieco na co sa neda odpovedat..a skratkove odpovede neznasam..