páči sa mi - iba fyzická príťažlivosť, páčiť sa ti môže naraz veľa ľudí
zaľúbený a ľúbi niekoho - v podstate medzi týmito dvomi nerozlišujem, pre mňa je to keď k niekomu cítim veľkú náklonnosť, rád s ňou trávim čas a proste už si viem veľmi ťažko predstaviť bez tej osoby život, samozrejme je tam aj veľká fyzická príťažlivosť...
milovať - za osobu čo miluješ si ochotný položiť aj vlastný život
waw dospieť za pár dní o 6 rokov je dobré...
pacit sa = fyzicky alebo inteligencne alebo svojim spravanim
zalubeny = viac ako pacit, chciet vztah pravdepodobne ale nemusi byt staci aj velmi dobre kamradstvo
lubit = mat viac ako rad, chcet travit vela casu spolu..
milovat = uz viac nechcet opustit..viac ako lubit etc. a vlastne tak ako sa pive v @1
pacit sa je take ze len sa mi na tom danom cloveku nieco lubi, paci ci uz to je vzhlad alebo inteligencia alebo vona alebo nieco ine
a tie posledne tri sa mi zdaju rovnake
niekto sa mi páči- idem po ulici a okolo prejde stovka chalanov, o ktorých si poviem, že sa mi páčia
som do niekoho zaľúbená- v mojom prípade to je platonická láska (mladý muž, ktorého vídavam cestou vlakom )
ľúbim niekoho- prechovávam k nemu hlbšie city (neviem ako to mám správne nazvať)
milujem niekoho- teatrálne pomenovanie "ľúbenia"
pacit sa - paci sa mi jeho spravanie, vyzarovanie,je mi sympaticky
lubit- ked uz niet kam utiect a musim si priznat ze stym clovekom potrebujem byt lebo ma porazi
milovat - to co lubit plus poznam cloveka uz velmi dlho a ani raz som o svojich citoch nezapochybovala,polozila by som zanho zivot a viem ze keby sme sa rozisli uz nikdy nikoho nebudem tak milovat
pacit sa - just another one...
byt zalubeny - tuzit po nejakej osobe
lubit - ked poznas toho cloveka a zhruba si vies s nim predstavit vztah
milovat - neni o com...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zaľúbený a ľúbi niekoho - v podstate medzi týmito dvomi nerozlišujem, pre mňa je to keď k niekomu cítim veľkú náklonnosť, rád s ňou trávim čas a proste už si viem veľmi ťažko predstaviť bez tej osoby život, samozrejme je tam aj veľká fyzická príťažlivosť...
milovať - za osobu čo miluješ si ochotný položiť aj vlastný život
waw dospieť za pár dní o 6 rokov je dobré...
zalubeny = viac ako pacit, chciet vztah pravdepodobne ale nemusi byt staci aj velmi dobre kamradstvo
lubit = mat viac ako rad, chcet travit vela casu spolu..
milovat = uz viac nechcet opustit..viac ako lubit etc. a vlastne tak ako sa pive v @1
a tie posledne tri sa mi zdaju rovnake
mať rád alebo ľúbiť je niečo úplne iné
som do niekoho zaľúbená- v mojom prípade to je platonická láska (mladý muž, ktorého vídavam cestou vlakom )
ľúbim niekoho- prechovávam k nemu hlbšie city (neviem ako to mám správne nazvať)
milujem niekoho- teatrálne pomenovanie "ľúbenia"
asi tak u mňa
lubit- ked uz niet kam utiect a musim si priznat ze stym clovekom potrebujem byt lebo ma porazi
milovat - to co lubit plus poznam cloveka uz velmi dlho a ani raz som o svojich citoch nezapochybovala,polozila by som zanho zivot a viem ze keby sme sa rozisli uz nikdy nikoho nebudem tak milovat
byt zalubeny - tuzit po nejakej osobe
lubit - ked poznas toho cloveka a zhruba si vies s nim predstavit vztah
milovat - neni o com...