neviem, ja som si prerušenie vybavovala priamo cez rektora, ale pokiaľ viem stačí ti žiadosť, ktorú pošleš na študijné (alebo zanesieš, ale na čo sa trepať niekam, kam nemusíš) a tá žiadosť musí prejsť schválením vedúcich katedier, až potom je postúpená dekanovi a ten rozhodne či môžeš alebo nemôžeš prerušiť štúdium
ved si to zisti na tom studijnom!
ja som prerusoval po prvom roku kvoli zdravotnym problemom, takze som aj spravu od lekara daval, isic mi nevypli sice (ale myslel som, ze ano, , ale skor zabudli), ale stracas vtedy na ten cas status studenta, nezabudni na poistenie, alebo ist na urad prace ak si ho nechces sam platit
Ja chcem ist prec tak ze tam uz nikdy nenastupim. Niekto hovori ze to treba donoest a niektoei hry voria ze tam sa pride a tam sa to vypisuje. ISIC mi budeme de platit akurat tak cestou do mesta asi domov uz na listky. Na urad pojdem az v piatok ledze zajtra tam nie su
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som prerusoval po prvom roku kvoli zdravotnym problemom, takze som aj spravu od lekara daval, isic mi nevypli sice (ale myslel som, ze ano, , ale skor zabudli), ale stracas vtedy na ten cas status studenta, nezabudni na poistenie, alebo ist na urad prace ak si ho nechces sam platit