@mefistofel takže si myslíš, že parametrom inteligenciu u ženy je jej škaredosť? alebo mi chceš povedať, že ženy sú len akési stroje, ktoré bezmyšlienkovite produkujú vety bez toho, aby si uvedomovali, čo hovoria?
lebo ak áno, tak mi ťa je veľmi ľúto...a ľutujem aj tvoje okolie, lebo musí byť dosť prízemné...
@mefistofel uff...teraz si sa hlboko sekol, ale nevadí
ja som len reagovala na to, čo si napísal každé slovo má určitú váhu, nedá sa tresnúť len do vetra...a reagoval si ty na mňa, nie ja na teba, čiže, vtipnosť by som vynechala...
ale budiš...tak som suchár, čo nepozná humor, avšak neznáša škatuľkovanie
Vyflakni sa na nu. Ked budes stale premyslat nad tym co tym chcel basnik povedat, tak sa z nej raz scvoknes. Nech sa nauci narovinu sa vymacknut co chce.
mal by si sa ospravedlniť a ak si myslíš, že nemáš na to dôvod. tak by si sa mal radšej dvakrát ospravedlniť a prihodiť aj kompliment robím si srandu, prestaň sa starať o to , čo kto myslel a ži! teraz! to je rozkaz
@mefistofel ja nemám problém s vtipmi o ženách, o ich obmedzenosti atď...nie, pokojne veď si robím žarty aj zo seba... ale v tomto prípade ženská konala asi uvážene a správne...zjavne niečo posral a ona mu to dala vedieť čiže, nie každá ženská je sliepka, ktorá zobe to, čo dostane, niektorá si to vie zabezpečiť aj sama ((
@sugy1 len som chcela dokázať, že nie som suchár a niekto sa zasmeje...kokos, ja a suchár...-.-" mňa nenaštvalo nič tak, ako to, že ma považuje za suchára...
hiii, a teraz musí nasledovať odplata! BOJ! naštval dámu a pán sa za ňu postavil...takže..BOJ boj BOJ boj!
Alebo sa správaš ako egoista a myslíš si že si stred sveta a ona si dobreže nie musí pýtať povolenie aby ti ona sama mohla napísať...,,ked ti tvoja hrdosť dovolí mi napísať" to vyznie ako keby si si myslel že je neviem ako ponižujúce písať babe, lebo ty si taký dokonalý že by ti mali všetky padať k nohám a vôbec sa nemusíš snažiť...
@vanellus Tak... Podla toho ako sa to vezme. Ak to dotycna uz naozaj s "logikou" prehana tak ok... Ale nemyslim si, ze nejake dievca, ktore vie lohicky rozmyslat bolo fuj take baby si treba vazit
no čo asi, je to kočka, vynucuje si tvoju pozornosť... a očakáva že jej hneď odpíšeš, aby ti to že si jej nanapísal mohla vyčítať, doslova ti hovorí, chcem byť stredobodom tvojho zájmu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
Nierieš a poriadne sa jej povenuj
nie to znamena, ze uz je neskoro jej aj napisat
ako...ja nechápem..niektorí ľudia sú takí nechápaví alebo necitliví, či neempatickí, keď nedokážu pochopiť jasne vyslaný signál...-.-"
lebo ak áno, tak mi ťa je veľmi ľúto...a ľutujem aj tvoje okolie, lebo musí byť dosť prízemné...
Takže radím chlapcovi, aby sa ospravedlnil za to, čo spravil, prestal ju láskavo ignorovať a dal aspoň trochu na javo, že mu na nej záleží.
to je ako keby na otazku "das si zmrzlinu?" odpovies "pondelok"
utorok
Ale aj tak je autor diskusie v riadnych sračkách, keď mu deva toto napísala
ja som len reagovala na to, čo si napísal každé slovo má určitú váhu, nedá sa tresnúť len do vetra...a reagoval si ty na mňa, nie ja na teba, čiže, vtipnosť by som vynechala...
ale budiš...tak som suchár, čo nepozná humor, avšak neznáša škatuľkovanie
a ako som sa podľa teba zaškatuľkovala?
doplnim: kazdu druhu vetu budes povazovat za urazku takze radsej nechaj tak a skoncime lebo este ta urazim viac ako bolo nutne
skláňam sa pred posudzovaním a inteligenciou, ktorá z teba srší a radšej pokorne ustupujem skôr, ako svojou "suchosťou" nakazím všemocného vládcu
peknú noc v škatuľke
mal by si sa ospravedlniť a ak si myslíš, že nemáš na to dôvod. tak by si sa mal radšej dvakrát ospravedlniť a prihodiť aj kompliment robím si srandu, prestaň sa starať o to , čo kto myslel a ži! teraz! to je rozkaz
ale nastval ma. Tak ako ma nastve kazdy chudak co rype do damy.
hiii, a teraz musí nasledovať odplata! BOJ! naštval dámu a pán sa za ňu postavil...takže..BOJ boj BOJ boj!
Dievča, ktore funguje iba (hlavne) na logike je vážne naprd.
Poznám pár čo toto o sebe tvrdia, aj ked to pravda nie je.
a asi aj keby si to urobil až neskôr, nebolo by neskoro, lebo na to ešte pekne dlho bude čakať, keďže sa k tomu vôbec potrebovala vyjadriť
osobne by som sa nechcela na jej mieste nechcela dozvediet, ze si to nepochopil.... ale tak no. Kazdy je nejaky
2. súhlas s @dokonalygentleman
3. v dôsledku bodu č. 2, dáš mi na ňu kontakt?