Ahojte..mam thaky problem..moj bivali ktore ho stale lubim thak neiwem ale viete vcera sem si zacali po dlhej doe pisat..aj to kamaratski..a ked sme si thak len pisali odrazu sa ma opital ci mam chalana..a ja ze nie a sptala som sa ho ci on niekoho maa..a
že je na čase, aby si sa konečne naučila pravopis to po prvé a za druhé naozaj o takého chalana stojíš moja??? veď teraz ti klame a potom čo vo vzťahu??? keď raz klame, tak je viac než isté, že ti bude klamať aj potom keď s ním budeš... ale šak rob si čo chceš, je to tvoja vec a nikto ti nemôže diktovať čo máš robiť, musíš sa rozdonúť či budeš dávať na naše rady, rady kamarátov a kamarátiek alebo sa budeš spoliehať len a len sama na seba...
@krampus mas inteligentneho spolubyvajuceho...este tak dat to do temy kde bude rec o mobiloch/hernych zariadeniach a bude tam tiez nejaky podobny odbornik na gramatiku
no dpc take nieco ako ´´Y´´ ti nieco hovori??? mas prisny zakaz vobec z niekym chodit a o sexe ani nehovorim lebo uz teraz ten narod vyzera hrozne a ak po tejto planete bude behat tvoje potomstvo tak to bude konec...kurva to co robite v tej skole ,ze nevies pisat ved to je nieco priserne ved mas skoro v kazdom slove obrovsku chybu.neries kktiny a uc sa !!!
Keď som mala štrnásť riešila som presne to isté je vtipné znova si na to takto spomenúť. Ako cez kopirák Ser na neho je to nevyzrety chuj, ktorý keby o teba stál, tak by ťa nepotreboval takto naťahovať.
dievča, nevidíš že každý na každú jednu tvoju diskusiu reaguje na tvoju gramatiku a nie na tvoje detské problémiQi, tak už aspoň nezakladaj somariny a fakt sa nauč totu gramatiku, lebo si ťa podľa IP najdem, vystrieľam ti písmená I, Q, T, W z klávesnice.
Nemohol som ani dočítať čo si napísala ale jedno je isté,že tvrdú cicinu máš oveľa radšej ako tvrdé y.Radšej sem nepíš lebo ťa tu budú všetci len jebať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Bodaj ťa .... ah...
pes pojebal do ucha !
NA !!!!
Je to zaujímavé, ale ja nemám slov
14 a zamilovaná. tlačíš kaleráby do hlavy čo?
a slečna takéto veci sa neriešia na nete ... a myslím si že by si sa najprv mala venovať gramatike
a nauč sa PROSÍM Tha píshať!!!
ako sorry, ale už ma to vážne štve toto bol zlý vtip :/
veď halo, dievčina, daj si facku!