no väčšinou si kúpu premyslím, takže sa také nestáva. ale keby som až neskôr zistila, že tá vec mi je nanič alebo nesplnila to čo od nej očakávam a nejde o výrobnú vadu, len som mala veľké očakávania, tak mi asi veľa možností neostane, len to nechať tak.
pochybujem že by mi v obchode bez reptania zobrali vec čo by už bola použitá, bez obalu alebo visačky a až taká asertívna nie som, aby som za to bojovala a získala nejako peniaze naspäť.
pokiaľ by to bola vec, ktorú potrebujem, ale nefunguje alebo je strašne strašne nekvalitná, tak ju vrátim, vymením, predám. ale neviem, nikdy som takú drahú blbosť nekúpila. najskor som chcela napísať že som nikdy nič také drahé nekupila, ale dobre, raz som si kupila foťák ktorý stál o niečo viac trochu ešte. čo však za blbosť určite nepovažujem.
@bress ľudia čo kupujú (v očiach obyčajných ľudí) drahé blbosti väčšinou nemajú pojem o peniazoch, lebo ich majú priveľa a k veľkému množstvu peňazí sa debili nedostanú
Ja, keď mám, tiež vyhadzujem za pčoviny, lebo mi to robí radosť
...nikdy by som si nekúpila drahú vec bez toho, aby som sa predtým s niekým rozumným, skúseným poradila. A ak by sa náhodou stalo, že by tá vec naozaj bola zlá, nekvalitná... vrátila by som ju späť do obchodu a vyžadovala si vrátenie peňazí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pochybujem že by mi v obchode bez reptania zobrali vec čo by už bola použitá, bez obalu alebo visačky a až taká asertívna nie som, aby som za to bojovala a získala nejako peniaze naspäť.
"zabijem sa"
nekupujem si blbosti za 100e
pokiaľ by to bola vec, ktorú potrebujem, ale nefunguje alebo je strašne strašne nekvalitná, tak ju vrátim, vymením, predám. ale neviem, nikdy som takú drahú blbosť nekúpila. najskor som chcela napísať že som nikdy nič také drahé nekupila, ale dobre, raz som si kupila foťák ktorý stál o niečo viac trochu ešte. čo však za blbosť určite nepovažujem.
Ja, keď mám, tiež vyhadzujem za pčoviny, lebo mi to robí radosť
A aj ked ma stale je to podla mna debilita, to ze ma clovek vela penazi o nom vacsinou nic neznaci....