Skúsim aspoň ja seriózne odpovedať:
Určite potrebujem poznať jej záľuby a charakterové vlastnosti a uvedomiť si či sme "kompatibilní". Ak mám byť úprimný, tak si možno troška postalkujem jej účty na sociálnych sieťach S dotyčnou sa budem snažiť čo najlepšie spoznať - musím zistiť čo má rada, ako reaguje, čo ju baví a čo neznáša.
Budem sa s ňou baviť, snažiť sa vybudovať dôveru. Určite ju budem stále volať von, to je veľmi dôležité.
Do takéhoto štádia som sa dostal už viackrát, no ďalej nie
Potom by som sa s ňou stretával a veľa písal, možno poslal nejaký darček a podobné vecičky. Ak by som videl, že je záujem aj z jej strany a že je vo vhodnom rozpoložení, určite by som jej vyznal svoje city.
Najmä v poslednej dobe sa "neseriem" a riešim veci dosť priamo. Nemá zmysel strategizovať a zbytočne to potláčať v sebe
Podmienkou je ale naozaj to, že jej musím dôverovať, ona mne a záujem musí byť na oboch stranách.
jeden chalan
totááálne som z neho bola mimo
to bolo niekedy v marci tohto roku
a nič som s tým neurobila, len sa všetkým naokolo sťažovala
a potom som vystalkovala pred nedávnom že už má babu takže
zabúdam
nic. nepozorovane sa na nu divam a konstruujem si rozhovory a cinnosti len v hlave, lebo viem, ze vzdy, ak niekoho spoznam blizsie, prestane sa mi pacit
niekedy sa ju snazim poznavat, hovorim o sebe, robim si srandu z blbosti a strapnujem sa dokym nezistim, ze ma frajera. Inokedy ju hned na prvom rande pobozkam a potom isty cas sme spolu, ale zivotnu lasku som asi este nemal, lebo moje vztahy stali nakoniec na tenkom lade... Romantika hej, ale potom trapenie a zabudanie. Potom zase faza balenia s potlacajucim pocitom samoty a nedovery v seba. Ale v prvom rade si uvedomujem, ze neplanovane balenie mi ide lepsie, lebo som prirodzeny a nerobim sa vtipny, lebo nie som a znaly, lebo som toho malo zazil.
Aj ked zo skusenosti viem, ze som pre vacsinu ludi fyzicky pritazliva, budem len chodit okolo neho a slintat, lebo moje social skills su takpovediac neexistujuce.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
neviem preco sa mi vzdy zapaci baba, ktora ma priatela -.-
Určite potrebujem poznať jej záľuby a charakterové vlastnosti a uvedomiť si či sme "kompatibilní". Ak mám byť úprimný, tak si možno troška postalkujem jej účty na sociálnych sieťach S dotyčnou sa budem snažiť čo najlepšie spoznať - musím zistiť čo má rada, ako reaguje, čo ju baví a čo neznáša.
Budem sa s ňou baviť, snažiť sa vybudovať dôveru. Určite ju budem stále volať von, to je veľmi dôležité.
Do takéhoto štádia som sa dostal už viackrát, no ďalej nie
Potom by som sa s ňou stretával a veľa písal, možno poslal nejaký darček a podobné vecičky. Ak by som videl, že je záujem aj z jej strany a že je vo vhodnom rozpoložení, určite by som jej vyznal svoje city.
Najmä v poslednej dobe sa "neseriem" a riešim veci dosť priamo. Nemá zmysel strategizovať a zbytočne to potláčať v sebe
Podmienkou je ale naozaj to, že jej musím dôverovať, ona mne a záujem musí byť na oboch stranách.
správam sa presne ako ona...jak pi...
totááálne som z neho bola mimo
to bolo niekedy v marci tohto roku
a nič som s tým neurobila, len sa všetkým naokolo sťažovala
a potom som vystalkovala pred nedávnom že už má babu takže
zabúdam
väčšinou niečo na tento spôsob bohužiaľ