čaute tak po strašne dlhej dobe som konečne znovu našiel dievča ktoré je krásne a ešte k tomu aj múdre a to sa teda lahko nehlada. Písali sme si spolu asi 3 týždne. Tých správ bolo asi 10x viac ako s ostatnými za rok. Dohodli sme sa že pôjdeme von v Piat
@ddddrr sorry, ale si debil. to čakanie ešte beriem, aj ked zo strategického hľadiska je to hovadina, ale to "nikam sa nejde ked nemá ani záujem si písať" či čo, to je vyslovene ješitná kokotina...
Úplne som sa stratila v tých číslovkách, že kto kedy komu písal. Ale ak má toľko školy ako ja, tak ju úplne chápem aj ak zabudla na nejakú fakt dôležitú vec, popr. nemala čas odpisovať A myslím, že robiť si urýchlené závery z toho ako často ti niekto napíše na nete je úplna blbosť....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
podla mna ste nezreli obaja ked toto riesite
Keby ste sa tak veľmi chceli vidieť, vidíte sa skôr a nezaoberáte sa tým, kto komu kedy ako písal.
punch yourself
grow up then
chlape, jeb na to