kecanie s mojimi babami, prechádzanie sa po chodbách, zvonenie zvončeka, zopár profákov, hodinu matiky, školský automat, obedovú prestávku, zrkadlá na wc-kach, vyvaľovanie sa na sedačkách, proste ja mám rada celú tú školu
@nicolauska vy máte v škole automat na kávu??? ooo bože keby ho tak máme aj my, tak by bola tá škola dokonalá ...inak zhodou okolností ja tiež prof. s takým istým menom
tie naše bohovo obrovské zrkadlá o veľkosti môjho kozmetického Tie priam zbožňujem Ale ne... čo ja viem? Ja to tam moc nemám rada Keď je teplo, baby vonku behajú a ja oslobodená od behania si pekne opaľujem nožky Inak aj my sme mali kedysi automat na kávu Dokonca postavený na prvom stupni Ale potom nám ho vymenili za "cool" brejky automat, v ktorom keď si niečo kupujem si pripadám faaakt divne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
na nezaplatenie.
Ale inak floorbal,telák,plávanie(občas keď nie som lenivá a nemám už výhovorku...),anglinu a občas aj fyziku a matiku
Ja mám najradšej matiku. Tiež mám rada hodinu menom obedná prestávka (40 minutová).: