Keď sa pýtajú retardované otázky; dobiedzajú do iných; nestarajú sa o seba, len do iných; a vôbec, keď ma otravujú zbytočnosťami...a nepodstatnými vecami...
vadi mi ze su priemerne menej inteligentni nez ja, nemam sa s nimi o com rozpravat, nemaju realny pohlad na zivot (rozumej moc optimisti a snazia sa to preniest aj na mna, to ma strasne serie, ked si niekto mysli ze piskne a vsetky problemy zmiznu - taky nazor maju len ludia co naozajstne problemy nemali), ked mi niekto ide vnucovat jeho vkus, ktory ma absolutne netrapi, ked su ludia moc hlucni vtedy, ked chcem ticho (paradoxne nie vzdy chcem ticho a vtedy mi nevadi, ked su hlucni - to je len moja chyba
strasne nenavidim ked niekto NEMA SLUCHATKA POTICHU
a vacsinou su to taki dementi co este pocuvaju taku hudbu ze ma ide vystriet
a vadi mi ked si niekto o sebe mysli aky je strasne dolezity, ako svoju nulovu autoritu potrebuje nasilu dokazovat, spravidla na niekom, kto sa nema ako branit
a vadi mi hrozne vela veci, nemam rada ludi
(len dodavam, ze si o sebe nemyslim, ze som perfektna)
vadí mi kategorizovanie, keď niekto súdi a pritom nevidí pod povrch, vadí mi keď sa niekto hrá na frajera za monitorom a v reáli púšťa do gatí, vadí mi intrigánstvo a ešte čosi by sa našlo.
@hoperpohroma to, ze ti vadi, ze sa nemas s ludmi o com rozpravat nemusi hned suvisiet s inteligenciou, ale so zaujmami, takze mi to pride od teba dost povysenecke, ale ako vravis, ze nie si perfektna, takze mas stastie ... lebo uz by som ta chcel vidiet ako mas dlhocizne debaty o kvantovej gravitacii ..a ani s clovekom, ktory ma rovnake IQ ako ty, ale ine zaujmy sa velmi neporozpravas
mne najviac vadi intolerancia...niekto ma iny nazor, a uz ho vacsina ludi hned "udupava" ....jasne, ze (skoro) kazdy sme original, a nemusime mat rovnake nazory na vsetko, ale tolerovat by sa to malo, i ked v istych medziach (napr. breivikove nazory sa tolerovat mozu, ale spravanie uz nie ..potom spupnost, arogancia, falos, plytkost.......
arogancia - pretože to dokáže z každého človeka spraviť úplného idiota a z každého môjho kamaráta to dokáže spraviť niekoho, koho nemôžem vôbec vystáť
pretvárka - na jednej strane kamarát/kamarátka na druhej strane reči a reči bez konca
takýchto vecí je dosť ale najviac zo všetkého:
keď niekto nedokáže zmeniť svoj názor, keď sa drží nejakej teórie, pohľadu alebo mienky absolútne neoblomne a nemá chuť ani potrebu poznať pravdu o ničom a o nikom. Človek, ktorý je radšej, že žije v klamstve.
@hoperpohroma omg...ty si "zarastena" predsudkami az mi je z toho zle....ani sa nezamyslas nad tym co poviem, a hned a priori nesuhlasis..ako sorry, ale ja sa musim smiat z tvojej obmedzenosti ...btw nehovoril som nic o tvojom okoli (WTF?), viac citaj text, a maj menej predsudkov, potom budes mat ine nazory.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Za šesť minút tu už malo byť 96 komentov.
vadi mi ze su priemerne menej inteligentni nez ja, nemam sa s nimi o com rozpravat, nemaju realny pohlad na zivot (rozumej moc optimisti a snazia sa to preniest aj na mna, to ma strasne serie, ked si niekto mysli ze piskne a vsetky problemy zmiznu - taky nazor maju len ludia co naozajstne problemy nemali), ked mi niekto ide vnucovat jeho vkus, ktory ma absolutne netrapi, ked su ludia moc hlucni vtedy, ked chcem ticho (paradoxne nie vzdy chcem ticho a vtedy mi nevadi, ked su hlucni - to je len moja chyba
strasne nenavidim ked niekto NEMA SLUCHATKA POTICHU
a vacsinou su to taki dementi co este pocuvaju taku hudbu ze ma ide vystriet
a vadi mi ked si niekto o sebe mysli aky je strasne dolezity, ako svoju nulovu autoritu potrebuje nasilu dokazovat, spravidla na niekom, kto sa nema ako branit
a vadi mi hrozne vela veci, nemam rada ludi
(len dodavam, ze si o sebe nemyslim, ze som perfektna)
a spolu by sme neznasali vacsinu ostatnych ludi
mne najviac vadi intolerancia...niekto ma iny nazor, a uz ho vacsina ludi hned "udupava" ....jasne, ze (skoro) kazdy sme original, a nemusime mat rovnake nazory na vsetko, ale tolerovat by sa to malo, i ked v istych medziach (napr. breivikove nazory sa tolerovat mozu, ale spravanie uz nie ..potom spupnost, arogancia, falos, plytkost.......
Mojich skurvenych spolužiakov ( hlavne tie ,,krásne" baby ktorý musia mať na fb 500 kamarátov aby boli ,,in" a poznajú znich asi tretinu
Tých učiteľov ktorý dávajú známky podľa obľúbenosti v škole.
Umelé úsmevy
Dotieravosť, pretvárky
Tí, ktorý ma za chrbtom ohovárajú, ale pritom ma nechcú stratiť
Niektorý nevedia pochopiť že keď chcem byť niekedy sam, tak to znamena len ja, mesto toho sa hneď urazia
Dalo by sa rozpisovať na celý deň len ešte si zhoršim náladu
ale momentálne šetko.
pretvárka - na jednej strane kamarát/kamarátka na druhej strane reči a reči bez konca
takýchto vecí je dosť ale najviac zo všetkého:
keď niekto nedokáže zmeniť svoj názor, keď sa drží nejakej teórie, pohľadu alebo mienky absolútne neoblomne a nemá chuť ani potrebu poznať pravdu o ničom a o nikom. Človek, ktorý je radšej, že žije v klamstve.
+ je mile vediet ze vies o osobach v mojom okoli viac ako ja, ked dokazes posudit na zaklade coho s nimi nedokazem komunikovat