Mne na ludoch vadi ze su namysleny...Tak takych ludi ja fakt nemusis....takisto neznasam ludi co sa urazia za kazdu p*covinu....Ani panovačnych...Mnoo a milujem ludi co si vedia uzit zivot....na ludoch mi vadi ze sa vychvaluju atd..
Snažím sa to nevnímať pretože nikto nie je dokonalý a keby sme si všímali len ic zlé vlastnosti tak by nám nevyhovoval nikto- preto sa snažím na ľuďoch vnímať len tie dobré vlastnosti a tie zlé prehliadať.....
Nemam rada takych, co niekoho odsudia a ani ho nepoznaju!!! Nestve ma to, som z toho smutna. Namysleni su dalsou kategoriou... Ale tim to nevadi, aj ked im povies, ze Ti to vadi, lebo ti su ti, co Ta odsudia. Zamotane?
nemam rad dvojtvarnych ludi, ludi co rozpravaju "poza chrbat", ludi co sa na nieco hraju, ludi ktory chcu byt privelmi mudry a pritom o veciach nevedia ani hovno,este by ma napadlo toho dost len toto su tie najzasadnejsie veci...
čo mi najviac vadí? možno to už bolo spomenuté, ale mne vadí, keď si o sebe niekto myslí, že je niečo viac ako ostatní - LEN ľudia ... a že to "jeho" je to pravé. takí ľudia sa mi hnusia
nemam rad, ked si musim nazor schovat, nemam rad, ked ma musi niekto provokovat, nemam rad pocuvat blbe reci, nemam rad male deti a ich mudre reci, nemam rad homo moralne typy, nemam rad ludi co vedia pritom nevedia, nemam rad ludi co mi vravia, ze neviem, ja viem len ty to nevies, nemam rad ostierkované ksichty, nemam rad, ked zeny idu po mne len aby mali styky (ked ma este daco napadne doplnim
Neznasma na ludoch to, ze nejdu za svojim. Ked sa to tak vezme tak kazdi robi len to co sa od neho ocakava. Alebo ide "s davom".Toto sa deje stale. nekdo ma nejaky nazor a hned sa vsetci opicia ak ked nikto nevie o co ide
ja neznasam ludsku falos... ked niekto ohovara niekoho za chrbtom ale ked je prinom tak sa mu vtiera... toto naozaj neznasam clovek nikdy nevie co si o nom kto mysli ked to kazdy len predstiera
Hlavná príčina všetkého sú velke klamstva....na ostatne veci sa dá zvyknúť i ked po zvyknutí si začneš tu osobu kockovať a zaradovať do skupín....klamstva sú najbolestivejšie pretože majú za príčinu strácania dôvery.
Ľudia sú strašní egoisti a zradcovia...neuvedomujú si ako dokážu iným ublížiť...najhoršia je asi zrada...už som to pár krát zažila a je to strašne bolestivé, keď vás zradí človek, kôli ktorému by ste dokázali aj zomrieť...
sproste otazky ..ale naozaj teraz...a este ked sa mi nechce nato odpovedat...premozem sa a dotycny sa este raz spyta odpovedou napr:umyjes riad?ach umyjem...umyjes? ANO DPC!!!
vadí mi nedostatočná sebakritika ľudí, a zamýšľanie sa nad pokrytectvom, z ktorého všetko ďalšie zlo vyplýva, človek sa mu nevenuje a nereguluje si svoj stupeň pokrytectva, pretože samozrejme, všetci sme pokrytci
z konkrétnych príkladov ma napadajú predsudky
a ešte napríklad skákanie do rečí a takí ľudia podobní ako hajzelodkostry tvoje vynaliezavé príspevky nesiahajú tužidlovi ani po päty
AHaaa dalsia ktora ma dokonale pozna Boze, ja sa vzdy tak smejem, ked to niekto napise, ze clovek ako ja Ked ty vies aky som tak to sme uz urcite aj spolu spali ze? Pica...
ja sa smejem na tebe, lebo na rozdiel od teba, ja sa neznížim na toľko a neoznačím ťa za niečo podobné, čo ty mňa, lebo iba ja uznám za vhodné, kedy použiť nadávku na osobu alebo situation, ber si zo mňa príklad a pri tom dám ruku do ohňa, že nemáš ani spolovice tak dobrý slovník než ja, môžem ťa však v rámci zachovania inteligentného príspevku označiť za primitíva vyššieho kalibru...
z teba priklad? pozri ja ti poviem co chcem a kedy chcem a v akom mnozstve chcem pre mna si pica a koniec a primitiv som hej dobre to som uz pocul dakde ty slusacka Tu ruku tam radsej ani nedavaj este sa popalis Hlupana
Panovačných, mudrlantov, a ľudia ktorí sa za všetko urazia a ľudí kerí každého ohovárajú a popri tom sú oni sami TAKÍ ISTÍ! fuj..aa milujem ľudí, ktorí vedia ostatným pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Hej, hlavne, že ty provokovať môžeš, ba musíš
Kľudne do toho, ja rád vidím nezištnú pomoc
Nedávaš si tak trocha exkrementy do úst vzhľadom na to, že pred pár minútami si tú pomoc ponúkal?
STARAJTE SA O SEBA
No vravel si "možno nie odo mňa, ale od niekoho iného" ...
No každopádne, ponúkanú pomoc privítam
Prečo sa staráš do druhých ľudí a kážeš im o koho sa majú starať oni?
Ako ty máš fakt dobré merítko na ľudí ...
z konkrétnych príkladov ma napadajú predsudky
a ešte napríklad skákanie do rečí a takí ľudia podobní ako hajzelodkostry tvoje vynaliezavé príspevky nesiahajú tužidlovi ani po päty
AHaaa dalsia ktora ma dokonale pozna Boze, ja sa vzdy tak smejem, ked to niekto napise, ze clovek ako ja Ked ty vies aky som tak to sme uz urcite aj spolu spali ze? Pica...