Co vam napadne, ked niekomu volate, najprv zvoni a potom je obsadene?
Ja si pomyslim, ze to musi byt nastavene tak, ze ked niekoho ten clovek, ktoremu volam, zrusi, tak to volajucemu oznamuje, ze je obsadene, aj ked v skutocnosti s nikym inym nevola, len nechce volat so mnou...
inak, keď tak nad tým rozmýšľam, tak mne sa to ešte nikdy nestalo a ak aj stalo, tak zrejme tá osoba nemala čas, nejak extra som sa nad tým nezamýšľala a zavolala som neskôr
@filipkoo tak toto u mna este nebolo mozne, aby mi mohli volat viaceri naraz, ale videla som ludi, ktori si mohli vyberat, lebo mali taky mobil.
asi mas fakt pravdu, s tym, ze ten obsadovaci signal je pri odmietnuti hovoru, len sa mi nepaci, ake je to nepresne (mne napr aj vypisuje, ze je obsadene, nielen ton...), ked raz pricina nie je v tom... . malo by vypisat, ze volany odmietol hovor...
Lebo aj ja casto rusim, ked nemoze volat, ale niekedy aj pre take banalne dovody, ako "nemam na toho cloveka naladu". Sak ak nieco velmi velmi potrebuje, tak bud napise sms alebo bude vytrvalo volat.
@sapphirizing nie súčasne. Telefonuješ a keď to máš v nastaveniach povolené, začne ti počas hovoru pípať, že ti prichádza ďalší hovor a ty ho môžeš dvihnúť, čím pozastavíš pôvodný hovor (a neskôr v ňom môžeš ďalej pokračovať) a bolo to možné takmer vždy, aj na tomto telefóne
V princípe to je tam len taktne spravené, aby to nebolo hneď že "kašle na teba". Oznam "obsadené" znie asi najneutrálnejšie, hoci to väčšinou, nie je pravda
@filipkoo kazdy mobil ma trocha ine nastavenia a mala som casto ten najmodernejsi mobil na trhu (az kym prisli smartfony) a nemala som to v nastaveniach. je to nahoda, nemala som zas az take kvantum mobilov. ani na mojej nokii 500 sa mi neda prepinat medzi hovormi...
@sapphirizing nechce sa mi veriť, že to nemá každý telefón, ale nechcem sa hádať skôr jak si to overím. Bratranec má Nokiu 500, tak sa na to pozriem a jeden z nás sa dozvie niečo nové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a hej, je to asi tak
a ta ma zrusi, ked ma poradu
a ak volám niekomu inému, tak asi že práve vtedy nemá čas
v 90% prípadov ťa iba zložil, ale zvyšok môže naozaj znamenať, že mal iný hovor a nechcel tvoj dvihnúť.
@1 to je divné, lebo by to pre teba znamenalo, že ti nikto neskladá hovory.
asi mas fakt pravdu, s tym, ze ten obsadovaci signal je pri odmietnuti hovoru, len sa mi nepaci, ake je to nepresne (mne napr aj vypisuje, ze je obsadene, nielen ton...), ked raz pricina nie je v tom... . malo by vypisat, ze volany odmietol hovor...
Lebo aj ja casto rusim, ked nemoze volat, ale niekedy aj pre take banalne dovody, ako "nemam na toho cloveka naladu". Sak ak nieco velmi velmi potrebuje, tak bud napise sms alebo bude vytrvalo volat.
V princípe to je tam len taktne spravené, aby to nebolo hneď že "kašle na teba". Oznam "obsadené" znie asi najneutrálnejšie, hoci to väčšinou, nie je pravda