Odmietnutie od detskej lásky, niečo čo vám povedali rodičia, zrada kamaráta?
Mne zlomilo šerdco keď mi naši dali preč moje obľúbené šteniatko, som nariekala ešte pol roka
To viem presne - keď ma rodičia zabudli vybrať zo škôlky a ostal som tam úplne posledný a už aj učiteľky chceli odísť domov tak ma odprevadili domov. Potom som celý večer reval pod stolom v detskej izbe lebo v živote som sa necítil tak opustený.
fuuuu asi to ked som postavil mega brutal hrad z piesku a chcel som ukazat rodičom a nejako ten mobil a super kšefty boli prednejšie a vlastne to pokračuje doteraz ked hram na gitare tak namiesto toho aby povedali boi ty vališ sprav album synator povie bud tichšie hlavne že sme zdraví
Ked som sa tesila skoro 2 roky na nadupany mobil od mamy (po 2 rokoch vzdy brala na pausal novy) a asi 2 tyzdne pred tym ako som ho mala dostat ho mama stratila
keď sestra predala celú spoločnú zbierku pogov za balik žuvačiek
keď som našla zraneneho vtačika, starala sa o neho a on aj tak zomrel, a po zakopaní ho vyhrabala mačka a kus si z neho odjedla
keď som sa dusila cúkrikom a nik mi nechcel pomôcť, lebo si mysleli že si vymýšľam ( keď som bola už fialová tak pochopili )
Asi keď som sa v dosť vysokom veku pocikala vo výťahu lebo otec ma nejak nechutne terorizoval. Ako zastal výťah na našom poschodí, tak som to nevydržala.
Mamka večer prišla a že vo výťahu cítiť moč a otec jej povedal, že som to spravila naschvál a že sa budem zašťávať do konca života, pretože si myslím, že je to asi vtipné.
No a srdce mi zlomilo to, že mu to mamka uverila ((
Vela veci.. ked sa so mnou kamoska prestala bavit napriklad. A okrem toho si pamatam, ako som ja zlomila srdce mojmu naj kamosovi zo skolky isla som do skoly o rok skor ako on... a uz som sa s nim nechcela kamaratit, z nicoho nic.. a stale ma volal von a ja som bola hrozne tvrdohlava.. teraz ma to mrzi...
Cely cas ako decko som cakala na ten moment, ked budem dospela a pochopim, preco boli dospeli taki povysenecki na nas ako deti.. Stale nam hovorili ze ved pochopime ak uz budeme dospeli.. Pochopime na strednej, pochopime na VS, pochopime v praci.. a zrazu som dospela a je mi jasne, ze to boli len retardovani jebnuti ludia, ktori zneuzivali svoju moc voci nevinnym detom.. Nenavidim takych dospelakov, ktori si liecia svoje komplexy na detoch a davaju im najavo ze su akoze nieco viac a ze oni vedia o com je zivot..
keď som v škôlke ostala len ja a ešte jedno dievča (ostatné deti už šli domov, ale naši sa zdržali) a vychovávateľky šli dakde do hajzlu, lebo my sme mali čakať v postielkach a jedna iná holka sa tam vysrala v detskom kútiku a učitelia na mňa nakričali, že či neviem, kde je záchod a že to hovno mám toaleťákom odpratať a nikto mi neveril ani naši potom, že to som nebola ja
a to je traumatizujúce pre malé parročné decko proste :/ hlavne keď sa to ešte na ďalší deň roznieslo po škôlke a nikto si so mnou nechcel púšťať šarkany
z týchto detských vecí asi len to, čo každé dieťa, keď sa s ním niekto v škôlke nechcel hrať, lenže ja som mala už vtedy kopec skutočných problémov, lebo si niekto z mojej rodiny nedával servítku pred ústa (nie ohľadom mňa) a to som mala len 3 roky a to stopu zanechá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
keď som našla zraneneho vtačika, starala sa o neho a on aj tak zomrel, a po zakopaní ho vyhrabala mačka a kus si z neho odjedla
keď som sa dusila cúkrikom a nik mi nechcel pomôcť, lebo si mysleli že si vymýšľam ( keď som bola už fialová tak pochopili )
Mamka večer prišla a že vo výťahu cítiť moč a otec jej povedal, že som to spravila naschvál a že sa budem zašťávať do konca života, pretože si myslím, že je to asi vtipné.
No a srdce mi zlomilo to, že mu to mamka uverila ((
Cely cas ako decko som cakala na ten moment, ked budem dospela a pochopim, preco boli dospeli taki povysenecki na nas ako deti.. Stale nam hovorili ze ved pochopime ak uz budeme dospeli.. Pochopime na strednej, pochopime na VS, pochopime v praci.. a zrazu som dospela a je mi jasne, ze to boli len retardovani jebnuti ludia, ktori zneuzivali svoju moc voci nevinnym detom.. Nenavidim takych dospelakov, ktori si liecia svoje komplexy na detoch a davaju im najavo ze su akoze nieco viac a ze oni vedia o com je zivot..
a to je traumatizujúce pre malé parročné decko proste :/ hlavne keď sa to ešte na ďalší deň roznieslo po škôlke a nikto si so mnou nechcel púšťať šarkany