my doma mame vanu aj sprchovy kut, resp sprch. box (zatvaraci) a vanu nikto nepouziva, raz za rok aj ked je velka a pohodlna na kupanie, proste vsetci na nu kaslu, zbytocna je
Ja by som chvel oboje mi sprchu nemáme ale bolo by fájn ju mať a bez vane si predstaviť život neviem hlavne keď si ju dám do plná z teplou vodou a penou a búvam v nej
niet nad teplú vaňu, keď som prechladnutá alebo mám po celom tele svalovicu plus vo vani sa dá aj sprchovať...
a vôbec, načo zakladáš anketu, o tomto sme sa už bavili, v tomto neustúpim! keď chceš, tak veeeľa zarábaj a budeme mať veľkú kúpeľnu aj so sprchou, ako v Simsoch
vo vani som sa kupal naposledy tak 5 rokov dozadu. je to nuda a okrem toho mam vzdy dilemu ci sa mam najprv osprchovat (aby som isiel do napustenej vane cisty) alebo ako...
my máme vaňu, ale aj tak sa v nej len sprchujem, naposledy som ju mala napustenú asi keď som mala 7 rokov, to ma ešte bavilo sa hrať vo vani s loďkami a tak
my mame doma sprchu aj vanu a vacsinu zivota som pouzivala len vanu, v ktorej som sa sprchovala. ani neviem preco, mozno preto ze bola v hornej kupelni kde som mala vacsinu zivota izbu
ale proste je to lepsie ak si mam vybrat, lebo sa v nej vpoho da osprchovat, ale ako hovori alysia, romanticke vikendy vo vani su super
vždy som chcela sprchový kut, ale odkedy ho máme tak ho neznášam nemôžem sa tam vyvaliť a len tak si rochniť v teplej vode... nedá sa tam riadne oholiť lebo je to taký stiesnený priestor že konec... ja chcem vaňuuuuuuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a vôbec, načo zakladáš anketu, o tomto sme sa už bavili, v tomto neustúpim! keď chceš, tak veeeľa zarábaj a budeme mať veľkú kúpeľnu aj so sprchou, ako v Simsoch
vo vani som sa kupal naposledy tak 5 rokov dozadu. je to nuda a okrem toho mam vzdy dilemu ci sa mam najprv osprchovat (aby som isiel do napustenej vane cisty) alebo ako...
ale proste je to lepsie ak si mam vybrat, lebo sa v nej vpoho da osprchovat, ale ako hovori alysia, romanticke vikendy vo vani su super