V nitre je kopa roznych podnikov,kaviarni,moznosti zabavy a kulturneho vyzitia,ale ako vsade a vo vsetkom sa najde diera.takze by som chcela pocut nazory ludi,kt.si v nitre este nenasli to svoje prave orechove vela podnikov sa tu po sebe opici a nepozera
myslim ze volaka diskoteka kde by bolo zakazane fajcit by sa mozno tiez ujala aj ked, no pride clovek z druhej diskoteky z ktoreho sa bude ten dym valit to tiez by nebolo najlepsie
Co tak kaviarne?vsade ludia sedia a kecaju,jedina kaviaren,kde sa nieco deje,je music caffe ale jazz tiez nema kazdy rad ja by som napriklad prijala aj karaoke zoberte si,ze diskotek je tu dost,a vzdy bude kazda diskoteka,len diskotekou..a mna to uz prestalo bavit,na hovado napiti ludia..hm,dakujem..radsej iny druh vyzitia
@sazu jebe ti? tú konzervatívnu skromnučkú spoločnosť si strč za klobúk, ak môžem hovoriť za seba, isto nie som konzervatívna ani skromná čo sa týka kultúrneho vyžitia ale v Nitre je naozaj veľmi veľa miest, ktoré to ponúkajú. heslo "kto hľadá, ten nájde" je určite výstižné. keď je niekto jebo a vidí len barracudu, lunu, devils a rio, + tucty rovnakých kaviarní, je to jeho problém, ale existujú tu literárne kaviarne, jazzové, rockové podniky, miesta, kde sa tvorí kultúra ako UTA alebo fórum mladých, staré divadlo ktoré toho ponúka dostatočne si myslím, + X ďalších podnikov, podujatí, miest.. O_____o buď v Nitre bývaš týždeň, že o nich nevieš, alebo si slepá.
@ladyfox hami papi je always opened? lebo v BA je Richman, dokonca v ZV mame Maslu, co som ju videl raz v zivote zavretu na stedry den ... a teraz na tom stretku co sme boli, tak sme o dakej druhej chceli to Hami-Papi check a bolo zavrete, to ma zamrzelo,
ale mala som raz tú česť byť v Pekárni (nie som si istá, či je to origoš názov, pretože moja sestra, s ktoru som sa bola dáva všetkým menám nejaký pseudonym z neznámych dôvodov, asi sa jej to tak lepšie pamätá , nejaká nitrianska obdoba bratislavského Randalu a bolo tam super
@otvoreneokno pekaren sa to vola z toho dovodu, lebo tam kedysi velmi davno bola pekaren ale teraz uz to je celkom nic moc, davnejsie to bolo ovela lepsie, ked to vyzeralo trosku ako pajzel
@matwejo a boli ste v dobrom hami papi ? Je (alebo ich bolo) viac a otvorené do noci je pokiaľ viem len to ktoré je v starej palacinkárni, za pešou zónou smerom k rieke. A keď si moc zúfalý, 24/7 je otvorené veľké tesco, aj keď to je strašne od ruky. + ešte nejaké tie benzínky...
V nitre nechýba podľa mňa nič Chcelo by to skôr skrášliť, upratať odpadky, holubov sa nejak šetrne zbaviť keďže ich je strašná kopa na pešej... A hlavne by to chcelo opraviť cesty. Respektíve zrušiť tankodromy, cesta smerom (zhodou okolností je tam Správa ciest) na Kynek je strašná...
netreba sa ohanat nadavkami,klud.kazdy ma svoj nazor,ja som chcela vediet aky typ podniku,kaviarne by ste v nitre prijali,kt.tu este nie je a mozno je niekde inde..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
(mám predsudky z osobných dôvodov, tak sa, milí Nitriančania, nedurdite!)
@otvoreneokno áno, volá sa to nová pekáreň
a neserte, všetkým v nitre chýbam ja.
inak mi tam chýba...moja izba
V nitre nechýba podľa mňa nič Chcelo by to skôr skrášliť, upratať odpadky, holubov sa nejak šetrne zbaviť keďže ich je strašná kopa na pešej... A hlavne by to chcelo opraviť cesty. Respektíve zrušiť tankodromy, cesta smerom (zhodou okolností je tam Správa ciest) na Kynek je strašná...
Chýbajú mi iné veci.