Šťastná rodina (Všetci spolu) pokoj, aj vo svete, porozumenie, sebavedomie, úsmech v určitých veciach ktoré ma čakajú za necelý týždeň, všetkých tých ktorí idú odísť a uvidím ich až za 3 roky, starí kamaráti, stará škola, a hlavne LÁSKA teoreticky ON ♥ Mne toho chýba veľmi veľa, .. okrem hmotných vecí... tie nepotrebujem veľmi
Mohlo by ostat tak jak je... ale keby som sa zastavil, mohol by som o vsetko razom prist, takze v podstate .... stabilita. To je asi to, coho mam malo.
@18miki18 neverím ti. Ale to je v poriadku, ono každý má svoj názor a môj názor na to, že láska je všade a vo všetkom, len niekto nemá ten dar vidieť jej podoby, resp., väčšinou hľadíme len na obal, ktorý tvorí vášeň, plané sľuby, bozky, večere, pár klišé fráz o tom, ako je sme pre niekoho jediným na celom svete a blablabla; môj názor na toto všetko je len jedna z ďalších filozofických teórií.
Vytrvalosť pre dôležité veci.. neutiecť vždy, keď už sa mi proste nechce ísť ďalej. A vedieť sa ovládať, mať určitú sebakázeň a česť.. No, mohla by som si to spísať a vyvesiť na nástenku, ale aj tak by to nepomohlo .
Každému chýba láska, ach, tak najprv si nemýľme dojmy s pojmami, potom si skúsme vstúpiť do svedomia, neskôr sa zamyslime a na koniec si povedzme úprimne, že či nie sme len zbytočne chamtiví, materialistickí a sentimentálni. A väčšine nemôže chýbať niečo, čo nikdy nemali.
Tak ako nemôžeš byť závislý na háčku, keď si ho nikdy neskúsil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
vzdy pride zakon schvalnosti
Závislosti na psychotropných a halucinogénnych látkach, sakra, jak by nám bolo dobre, keby to neexistovalo.
Ale otázka bola inde, však?
Tak mne chýba súdnosť, napríklad.
Láska je všade.
ale keby niekto chcel darujem kúsok hrdosti
Tak ako nemôžeš byť závislý na háčku, keď si ho nikdy neskúsil.