Mávam problémy so zapálenými kútikmi úst. Vyskočia mi hneď ako sa dostanem do kontaktu s niečou novou DNA (záhadne s ľuďmi, ktorých poznám dlhšie môj imunitný systém problém nemá), čiže keď po niekom pijem, keď sa s niekým bozkávam, alebo ako v tomto príp
Tzv. kútiky mávam málokedy, skôr ma pred nedávnom potrápil 2x po sebe opar (horúčka) a skúsila som na to použiť Duac gél (nie je to na to určené, ale veľmi rýchlo to zabralo) Jediné, čo mi rýchlo pomohlo...
mne raz babka hovorila,ze je vraj na to dobry usny maz.neviem co je na tom pravdy kedze nemavam kutiky.Je to trocha nechutne,ale ak ti nic nezaberie skusit to mozes
Ďakujem vám, pokiaľ sa do pondelka tie sviňuchy nezľaknú môjho škaredého pohľadu, ktorý na ne upieram v zrkadle, navštívim zas lekáreň
@piter09 , @kikusqa205 Mne to vôbec nepomáha Skúšala som to už dávnejšie, ale nič. Je to akurát fajn ako balzám na pery, ale aj v tomto smere sa mi viac osvedčilo Labello, vydrží na perách dlhšie
@simuliatko Snažím sa pravidelne si čistiť uši, ale pokiaľ už budem dostatočne zúfalá a nazbieram ho v ušiach dostatok, možno skúsim aj to xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
myslim, ze toto
» sk.oriflame.com/products/produc...
(dnes ráno som sa zobudil s kusom rukoly v kúte)
a bkomplex forte 4xdenne 2 tbl za dobu 3 dní...a aj salicylový lieh je dobrý.mne to vždy zaberie.
@piter09 , @kikusqa205 Mne to vôbec nepomáha Skúšala som to už dávnejšie, ale nič. Je to akurát fajn ako balzám na pery, ale aj v tomto smere sa mi viac osvedčilo Labello, vydrží na perách dlhšie
@simuliatko Snažím sa pravidelne si čistiť uši, ale pokiaľ už budem dostatočne zúfalá a nazbieram ho v ušiach dostatok, možno skúsim aj to xD