nic..som tu sam, dochadza mi oblubeny caj a zvysok mam doma 90km daleko..brat mi ho doniest nechce, zjedol som teraz vsetko, co som si odkladal na zajtra rano a vecer, zabudol som si v obchode kupit daco sladke..ach
sňäh hneď ráno, keď som sa pozrela z okna; taký malinký pes/gulička, čo začala okolo mňa skákať cestou do školy a že som po roku znova videla susedovu šialenú vianočnú výzdobu vrátane svietiacich sobov a Spidermana v životnej veľkosti
Sneh, ze som sa mohla vyspovedat najlepsej kamoske a ze v skole sa nestalo nic co by mi zhorsilo priemer.
Ale este dnes vecer musim velice dolezity rozhovor viest a to ma vobec netesi... Vlastne ma v poslednom case veci skor netesia ako tesia. No spomienka naten vcerajsi vyrehotany ksichtik mojho 4 mesacneho bratranca je na nezaplatenie
Dnes... Milujem, keď ma ten úžasný človiečk prehovára aby som nešla domov a pod našou bránou ma drží a nechce pustiť domov :3 je pri tom nehorázne chutný
(a pointa - vždy ma poteší, keď dáva najavo, že je mu so mnou dobre)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
-moje vlasy
-že ma nevyvolali na žiadnej hodine
-smiech ako vrana
-lángoše
- moja bývalá najlepšia kamarátka dnes prišla do Košíc
- jedna osoba mi spravila skvelú náladu
- zajtra sa nemusím učiť na fyziku, lebo fyzikárka bude chýbať
nemôžem za všetko zlo sveta milášik, nie nie
Ale este dnes vecer musim velice dolezity rozhovor viest a to ma vobec netesi... Vlastne ma v poslednom case veci skor netesia ako tesia. No spomienka naten vcerajsi vyrehotany ksichtik mojho 4 mesacneho bratranca je na nezaplatenie
to mi nevadi,to už nevyuživam
@bubo70
ty si tak hnusnyyyyyyy! ja som sa tak tešila na PREKVAPKO! ravrrrrrrrrr
tak toto si si pokašlal u mna! vieš fakt ako snazit detsku nevinnu radost!
okana ma nezaujimaa,ja som sa tešilaa!!!vrr
teš sa furt
ale to už neni prekvapko:/
ved ty počkaj,ja ti to vratim a ta hodim pod kamion!
ale joj
-.- nebude žuvačka !
ale ja si to doko naplanujem ^^
taa
A to že som chorá a som doma celý týždeň
potesilo ma dost,ze som zaspala a pospala si v pohodicke o hodinu dlhsie
(a pointa - vždy ma poteší, keď dáva najavo, že je mu so mnou dobre)