úplne všetko najmä však sms pekná /alebo aj hocijaká ,to je jedno/,prezvonenie ,také maličkosti ,alebo keď som bola s ním len úsmev ,pohladenie ,proste drobnôstky a najviac ma dokázali potešiť nádherné a romantické básne
SMS - keď mi napíše že na mňa myslí, prezvonenie...to že so už na Mňa nájde čas a teší sa z toho že sme spolu, usmeje sa a povie, že ma miluje...veľmi ma dojalo keď mi môj milý daroval štvorlístok čo dostal od babky..veľmi som bola dojatá..
všetko..proste i kecd mi len prezvoni alebo napiše..kazda maličkost,co i len pozornost ked mi venuje...ved je ot prekrasne no nie?každehop oteší akho jeho milovana osoba poteší niečim čo je len aj kebi len smska..
Nezalezi na tom ze co. Podla mna ale najkrajsi darcek alebo prekvapenie je, ak to nieje nic kupene, ale nieco naozaj osobne, co stvoril ten druhy sam. Vsetko take, ci uz sms s basnou, alebo pekna fotka v rame, to vsetko, ked to partner drzi v ruke vytvori taky zvlastny pocit, je v tom kusok toho druheho a kedze ten druhy Vas lubi, iba on to bude ku tomu objektu citit .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
hocičo!