Keď majú jebnuté otázky; keď ma otravujú vtedy, keď očividne na nich nemám čas/chuť/whatever; keď sa snažia byť nasilu vtipní; keď prídu poslední na zastávku, tlačia sa dopredu a ešte nadávajú, že ich niekto (ten, kto tam bol skôr) predbieha; keď mi nedokážu niečo povedať narovinu, ale majú namiesto toho absurdné výhovorky, keď sa idú hádať, že majú pravdu alebo niečo je inak, ako hovorím ja, ale pravdu mám očividne ja; netolerantní ľudia a tí, ktorí si myslia, že to, čo robia je najlepšie, to, čo majú radi je najlepšie a to, čo si myslia je najlepšie (myslím, že to je v podstate rovnaké); .... Je toho veľa.
nevkus, hulakanie na celu ulicu, silne reci malych soplavych deti v elektricke/autobuse, typicky slovensky konzum v obchodoch ked tam lietaju jak telce v obchode a beru vsetko co je zlavnene ..nemam rad preberanie nazorov lebo sa to vseobecne hovori bez toho aby si clovek o tom nieco zistil a spravil vlastny nazor..a irituju ma aj 14 rocne sople s LV kabelkami fakeovymi
sebavedomie na bode mrazu. A ešte "schopnosť" zložiť sa, keď sa dostaví nejaký problém. Keď kamoška dostala epileptický záchvat a modravela, spolužiačky sa na ňu dívali a spustili rev. Mala som chuť ich vyšmariť z okna, sto čertov do mňa vošlo. Viem, že to nie je veľmi empatické, ale kurnik!
Keď má niekto sám seba príliš rád, a pritom nemá prečo... Rozčulujú ma arogantní mudrlanti, komunisti, práskači, a tiež potetovaní holohlaví kromaňonci, ale tí ma až tak nehnevajú, skôr sa na nich dobre pobavím. Fakt nemám rád ludí, ktorí radi robia problémy, častokrát sú to profesori, policajti, colníci, jednoducho ludia, ktorí nemajú absolútne žiadny osobný profit z toho, že niekomu hádžu polená pod nohy, len ich to proste baví, a užívajú si to, že môžu buzerovať ludí. Tiež nemám rád ludí, ktorí nevedia zobrať veci do vlastných rúk, čakajú, že všetko za nich urobí alebo vybaví niekto iný.
nemam rada ludi, ktori sa furt stazuju ... ludi, co hodnotia cloveka podla toho, ci ma znackove veci a mobil nie starsi ako 3 mesiace... tych co vypustaju do eteru reci o tom, aki su si vsetci ludia rovni a pritom sa spravaju, akoby niektori boli predsa len "rovnejsi" ako ini...
keď je niekto nechápavý ... napríklad napíše mi idiot, že chce sex, ja že ee,som zadaná, on že prosím, ja že ee .. a potom že ale prečo? šak no ... ja že si nechápeš? on že nie, ale tak može byť, dobre? ... toto už fakt nepochopím .. ešte keby dajaký 13 ročný , tak pochopím, ale tak 21? a to každý deň a ani za boha nevysvetlíš, že nemáš záujem
alebo niekto sa takým ťahavým hlasom pýta niečo, tak normálne zimomriavky mám z nervov ... že a ako sa sedí na lopte a toto je trojuholník? a to dievča má 16, hej?
alebo jedna chcela môjho naj kamoša, jej vysvetľujem na zastávke, že nemá šancu, že on ju aj tak nechce, lebo niekoho miluje a keby ju aj chcel, tak len ako jednorázovku a ona že povedz mi čo sa mu páči na dievčatách a ja jej odkážem odmeraným tónom, že on si myslí, že je sprostá a nepochopí, že ja ju nemám rada a ešte ma ide objímať? wtf? a proste tá čaja je riadne hlúpa, to nad ňou sa mi rozum zastavuje a ešte že v trinástich ju poebala polka dediny, tak to už nekomentujem ... a ešte mi povie, že ho miluje a na druhý deň sa j*be s niekým iným ... potom sa čuduje, že on ju nechce .. ...
a ešte ma štve, keď ľudia tak skáču do reči, že nemáš šancu na obranu, proste si melú svoje dookola a musia mať vždy pravdu ... a keď zistia, že ju nemali ani sa neospravedlnia, ale sa robia, že sa nič nestalo .. ako moj otec.. vrieska na mňa celý deň a potom zrazu len zistí, že sa mýlil a stíchne ...
a už asi len ľudia, čo mi nadávajú na HIM ... jak keby ja som nemala právo počúvať, čo mne sa páči , oni si celý deň pušťajú vonku svoje, ja to musím trpieť .. ale keď ja si idem pustiť jeden song, tak už problém, lebo nikto z partie nepočúva rock ani metal ani nič podobné .. ..
no to by asi stačilo, lebo veľmi som sa rozpísala ....
jáj a ešte ma naštve keď sa niekto robí, že o ničom nevie, pritom minimálne 5 ľudí vie, že to spravil on ...
ale tak čo sa týka mňa asi detinské správanie, názory .. že dotyčný "zožral všetku múdrosť sveta" ... je arogantný a robí zo seba veľkého boha ... aj ked samozrejme našlo by sa toho aj viacej ale toto stačí
ked si niekto pusta hudbu nahlas, ked po sebe hucia jak kokoti niekde na verejnom priestranstve, ked ludia fajcia tam kde je to zakazane, ked je niekto nechapavy jak tago, ked si niekto mysli aky je inteligentny aj ked nie je ani z polovice tak ako si mysli... a tak no mne vadi skoro vsetko, ale snazim sa to nedavaj najavo.. uz raz nemam rada ludi
- pasivita, neschopnosť. v tom zmysle, že sa donekonečna ľutujú a sťažujú, že sa majú zle a pritom nič neurobia, aby to zmenili. len budú nadávať na všetko naokolo.
- neprajnosť a závisť. obzvlášť, keď mi závidia veci, ktoré mi komplikujú život a nie je na nich vôbec čo závidieť.
- klamstvo. neznášam, keď mi niekto klame do očí a robí zo mňa idiota.
a este strasne nemam rada agresivnych ludi, ze vy im normalne nieco poviete a oni vas zahrnu tolkymi nadavkami kolko ste vy im povedali normalnych slov.. alebo ze proste nevedia normalne reagovat
..skoro stale, neznasam ked a do mna niekto stara a takisto aj do mojho zivota, a neznasam ked niekto upozornuje na.. a ked sa prejavuju moje komplexy.. klasika D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Keď majú jebnuté otázky; keď ma otravujú vtedy, keď očividne na nich nemám čas/chuť/whatever; keď sa snažia byť nasilu vtipní; keď prídu poslední na zastávku, tlačia sa dopredu a ešte nadávajú, že ich niekto (ten, kto tam bol skôr) predbieha; keď mi nedokážu niečo povedať narovinu, ale majú namiesto toho absurdné výhovorky, keď sa idú hádať, že majú pravdu alebo niečo je inak, ako hovorím ja, ale pravdu mám očividne ja; netolerantní ľudia a tí, ktorí si myslia, že to, čo robia je najlepšie, to, čo majú radi je najlepšie a to, čo si myslia je najlepšie (myslím, že to je v podstate rovnaké); .... Je toho veľa.
Ešte by sa zopár typov ľudí určite našlo...
alebo niekto sa takým ťahavým hlasom pýta niečo, tak normálne zimomriavky mám z nervov ... že a ako sa sedí na lopte a toto je trojuholník? a to dievča má 16, hej?
alebo jedna chcela môjho naj kamoša, jej vysvetľujem na zastávke, že nemá šancu, že on ju aj tak nechce, lebo niekoho miluje a keby ju aj chcel, tak len ako jednorázovku a ona že povedz mi čo sa mu páči na dievčatách a ja jej odkážem odmeraným tónom, že on si myslí, že je sprostá a nepochopí, že ja ju nemám rada a ešte ma ide objímať? wtf? a proste tá čaja je riadne hlúpa, to nad ňou sa mi rozum zastavuje a ešte že v trinástich ju poebala polka dediny, tak to už nekomentujem ... a ešte mi povie, že ho miluje a na druhý deň sa j*be s niekým iným ... potom sa čuduje, že on ju nechce .. ...
a ešte ma štve, keď ľudia tak skáču do reči, že nemáš šancu na obranu, proste si melú svoje dookola a musia mať vždy pravdu ... a keď zistia, že ju nemali ani sa neospravedlnia, ale sa robia, že sa nič nestalo .. ako moj otec.. vrieska na mňa celý deň a potom zrazu len zistí, že sa mýlil a stíchne ...
a už asi len ľudia, čo mi nadávajú na HIM ... jak keby ja som nemala právo počúvať, čo mne sa páči , oni si celý deň pušťajú vonku svoje, ja to musím trpieť .. ale keď ja si idem pustiť jeden song, tak už problém, lebo nikto z partie nepočúva rock ani metal ani nič podobné .. ..
no to by asi stačilo, lebo veľmi som sa rozpísala ....
jáj a ešte ma naštve keď sa niekto robí, že o ničom nevie, pritom minimálne 5 ľudí vie, že to spravil on ...
ale tak čo sa týka mňa asi detinské správanie, názory .. že dotyčný "zožral všetku múdrosť sveta" ... je arogantný a robí zo seba veľkého boha ... aj ked samozrejme našlo by sa toho aj viacej ale toto stačí
- neprajnosť a závisť. obzvlášť, keď mi závidia veci, ktoré mi komplikujú život a nie je na nich vôbec čo závidieť.
- klamstvo. neznášam, keď mi niekto klame do očí a robí zo mňa idiota.
... a veľa iného
Mizerná osobná hygiena.
Keď ma niekto presviedča, aká som/čo chcem/čo si myslím, len si to nechcem priznať. (Niekedy je to aj k veci, ale aj tak to neznášam
Xenofóbia.
Hlasné rozprávanie/dýchanie.
afektovanosť
keď mi ľudia neodpovedia narovinu
keď kritizujú moju rodinu, mojich najbližších priateľov