môj muž moja mačička, pestovanie rastliniek - máme asi 50 izbových rastlín a malú mestskú záhradku na terase, pobyt v prírode, škola, moje fermentačné projekty, umenie, kultúra, cestovanie jóga a šport, pohyb ako taký. a bežné malé životné luxusy, typu dobré jedlo, dobré pitie, masáž, wellness, hlboké konverzácie a dobrý sex a napĺňa ma aj práca čiastočne, keď sa naučím nový skill, keď sa niekam kariérne posuniem, ale vôbec nežijem prácou
Cestovanie, spoznavanie zaujimavych ludi, sport, hory, bezne veci spate s prirodou ako pestovanie, robenie medu, vyroba chleba a tak priatelia, Kerrove prispevky, atd.
Asi je namieste si bez hanby priznať, že sú to dobre party s kamošmi aj keď toho bolo pomenej… obdobie kedy som chodila casto na akcie bolo jedno z tých najšťastnejších
Vybrani ludia v mojom zivote, kludne aj len taka bezcielna jazda na bajku osamote, tulanie sa po novych neznamych miestach, turistika, cestovanie, skvele jedlo, zvieratka, joga a cvicenie, ked sa k tomu dokazem prinutit.
Dlhodobo urcite skutocnost ze zijem svoj zivot tak ako chcem ja a nie ako ini. A takisto i ked to je viac kratkodobe ze mam od mala mentalny list veci ktore som chcel dokazat a zakazdym ked daco odskrtnem tak to zvysi stastie kratkodobo (intezivnejsie) aj dlhodobo (menej intezivne).
pocit slobody ... niekde vypadnut len s batohom, sport, beh, bike a sem tam aj bez planu proste sa rozhodnut pocas dna, kde ist .. praca mi tiez daval zmysel, nieco nove sa naucit
@mixelle@15 tazko povedat nemam to az tak striktne rozdelene. Resp. su tam veci na ktore treba peniaze ale su to skor zazitky cize veci co materialne nevlastnim. Jedna z veci co som tam mal bola dostat sa do stadia ze nemusim pozerat nato kolko veci stoja a kupovat podla toho co chcem, to je na prvy pohlad materialna vec ale v skutocnosti to ma pre mna viac duchovny rozmer lebo mi to zabezpecuje zivot bez stresu a pocitania ci do konca mesiaca vyzijem. A ked clovek nema take starosti ma cas sa venovat svojim veciam a mat uplne inu kvalitu zivota z mentalnej stranky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» www.vedeckeokienko.sk/1-zazraky-a-zna...