V mojom pripade je to moja mama, ktora rozprava ako keby mala megafon na ustach a nezalezi na tom, kolko je hodin. Potom je to brat, ktory sa casto premava izbou, moj havo ktory sa obcas pyta vonku o tretej rano, susedia nad nami, ktori dokazu o siestej r
minulu noc mi vletel do izby nocny motyl co bol velky tusim ako vrabec strasne sa bojim chrobakov tak som nemohla spat lebo som sa bala, ze kde asi lieta a potom celu noc chcel ist von a stale buchal do rolety, hrozne no
V mojom pripade je to moja mama, ktora rozprava ako keby mala megafon na ustach a nezalezi na tom, kolko je hodin. Potom je to brat, ktory sa casto premava izbou ,vykrikuje "gool gol,popripade smrdiis ako zumpa " rovno von oknom a hra futbal na každom rohu bud normalne v byte alebo na pocitaci alebo si ho poezra alebo na PS proste horor a este ked už koencne zaspavam mi zvykne zavolat otec "ahoj co robis ? a co som to chcel povedat"
svetlo, ťukanie do klávesnice, to, že sa spolubývajúce vedľa z izby musia zásadne rozprávať len v našej spoločnej predsieni, to, že ich návštevy (veľmi časté a skoré ranné alebo neskoré nočné) nevedia zatvoriť dvere bez toho, aby nimi buchli, chrápanie spolubývajúcej, opití a hluční ľudia pod oknami a všade naokolo a hrkajúci traktorík, ktorý odvaža odpad a starý nábytok asi o šiestej ráno,...je toho veľa
Minulú noc drahého chrápanie, keďže mal plný nos a neviem prečo sa rozhodol, že bude predsa len spať na chrbte, kedy chrápe najviac Ale inak spávam celkom silno, len ráno, keď už sa trochu vrtím, ma zvyknú zobudiť hovor spolubývajúcich v kúpeľni alebo v kuchyni a tak podobne.
keď idem spať skôr než rodičia, tak ma štve telka, ktorú majú nahlas. alebo aj oni sa niekedy rozprávajú dosť nahlas... ale to iba večer, v noci ma nezobudí takmer nič okrem búrky alebo zlého sna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a rusi ma aj ked niekto chrape
kým som našla v obchode masku na spanie...........
... inak aj nadmerne mnozstvo alebo vacsia intenzita svetla rusi.
okrem toho ma dokáže prebudiť ešte chlap, takými tými jeho dotykmi a taaak inak spím ako drevo
seriózne?.......nič