Zravím. Ľudia sa menia, mení sa ich prostredie, ich vzťahy medzi ľuďmi. Neustále hľadajú zmysel života, nové dobrodružstvá, niečim sa zaoberajú, čo ich napĺňa. Lenže týchto ľudí nie je veľa. Nájde sa kopa ľudí, ktorí nemajú čo robiť, žijú v určitom stereo
Ideálne je, ak človeka napĺňa to, čo mu aj zabezpečuje živobitie.
Toto keď nájdem, tak budem šťastný človek. Zatiaľ som nenašla. (Ale pokiaľ by som mala menovať to, čo spôsobuje že mám aspoň chvíľu pocit že môj život nie je o ničom, tak asi chvíle keď s priateľmi robím nejakú somarinu - napr. keď sme na halloween behali po Viedni v kostýmoch a bavili sme tým deti alebo keď môžem niekomu pomôcť.)
naplnuje ma pocit stastia..v podstate vsetko co mi len kuskom sposobi radost ..dobry film,kniha ..rad pisem komenatare a recenzie na filmy niekedy potesi po dlhej dobe dvihnut "zelezo" (ist do posilky ) ..chytlava muzika ..pomahat ludom -to je krasne ..v akomkolvek ohlade ..ci uz rodine,priatelom alebo len neznamym a mat pocit ,ze si jednemu cloveku mozno ulahcil pohlad na zivot
Najviac ma dokáže naplniť pocit úspechu, ktorý som si dlhodobo snažila vybojovať Je to niečo ako ked bežíte dlhú, nekonečnú trať a nakoniec dojdete do cieľa. Tie minúty, ako roztrhnete pásku v ciely, sú nádherné
už mám jasno v tom čo budem robiť v buducnoti a preto na tom celé dni pracujem a velmi ma to baví, všetko okolo toho jedného aj s tými problémami ktoré s tým suvisia
su veci ktore ma naplnaju ... ked robim veci ktore ma bavia tak ma to jednoznacne naplna, ked sa zabavam s kamosmi tak ma to naplna cvicit ma naplna a vela dalsich veci a aj cez to vsetko mam niekedy pocit ze mam prazdny zivot
presne tak: prázdnota. Mojím naplnením je tiež radosť z úspechu, tiež sa zrejmé stanem workoholikom, ale po každom malom úspechu si potrebujem trocha oddýchnuť.A tu je problém, že vlastne nič mi tých 16hodín denne nevyplní natoľko dobre, aby som nechytil tento depresívny stav. Nejaká nová cieľavedomá činnosť...
@Ooooo no mozno mas pravdu. obcas hudba(k textom som nikdy neprikladal velku vahu) inspiruje k novym myslienkam niekedy u mna aj v zmene chapania veci, ale co tym vytvorim? u toho to zacne a vsetko aj hned zhasne.
aenrel: nie sú tie tvoje myšlienky len teoretické?..Napadne ťa niekedy aj neajká praktická činnosť, čo by ťa naplnila a dávala by ti zmysel? Lboe ja som tiež niekedy namotivovaný a získam nové pohľady na svet, ale často to hasne, len málokedy sa táto myšlienka dostane do praxe...
naplna ma moja laska, umenie, a navrhovanie architektury. som v zivote spokojna lebo nemam pocit ze mrham casom. ak nahodou sedim za pocitacom, je to len preto, lebo si potrebujem oddychnut
@areh32 da sa povedat ze mam rovnaky problem, ale netrapi ma to natolko aby som sa snazil o nieco viac, tie myslienky su vzdy len teoreticke a pohybujuce sa v uplne inych sferach, nemaju ziadne prakticke vyuzitie proste len su a davaju mi pocit istoty. casto ma vedu k uplnej necinnosti a odporuju samy sebe tym ze ma nutia to coho sa tykaju nechat tak ako to je. potom mam bohuzial pocit ze je to len vyhovorka lebo sa mi nechce menit a moja lenivost.
@Ooooo mozno niekedy sa mi to podari a ked sa to spusti uz sa to nebude dat zastavit asi toho som sa vzdy aj najviac bal.
Momentálne som takpovediac na mŕtvom bode... ale dlho to boli knihy. Ponárať sa do iných svetov, zisťovať nové veci - ale všetko len z teoretického hľadiska a to bola asi chyba.. Preto som teraz dosť neakčná a ustráchaná a bojím sa skúšať, hoci sa už zlepšujem. Momentálne ma nenapĺna v pravom zmysle nič konkrétne, len tak, určité okamihy, chvíle, dobrý čaj, vodná fajka, pocit pohody..
Mňa napĺňa vždy niečo iné, ale často sú to osoby, ktoré sú v mojom živote dôležité. Napĺňa ma maľovanie, tvorenie, môj pes, moje potkany, mama, otec, brat, kamoši, knihy, Buddha, cestovanie, fotenie, učenie sa niečoho nového, etc.
Mňa napĺňa vždy niečo iné, ale často sú to osoby, ktoré sú v mojom živote dôležité. Napĺňa ma maľovanie, tvorenie, môj pes, moje potkany, mama, otec, brat, kamoši, knihy, Buddha, cestovanie, fotenie, učenie sa niečoho nového, film, hudba etc.
Mňa napĺňa vždy niečo iné, ale často sú to osoby, ktoré sú v mojom živote dôležité. Napĺňa ma maľovanie, tvorenie, môj pes, moje potkany, mama, otec, brat, kamoši, knihy, Buddha, cestovanie, fotenie, učenie sa niečoho nového, film, hudba, príroda, vesmír, Zem, etc.
Fuckticky newem co ma naplna... ci ma wobec nieco okrem predstavy o tom coho v buducnosti chcem dosiahnut....
Sport, adrenalin, bitky.... problemy.... v poslednom case to je moje hobby, naplna ma to?....ano aj nie.
Hranie hier, pozeranie anime, filmov, vacsinu svojho volneho casu travit doma.... dava mi to nieco?... na to odpowed nemam... nie taku ktora by to ospravedlnovala natolko aby to ospravedlnovalo fakt ze vacsinu svojho volneho casu travim nekreativnostou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Toto keď nájdem, tak budem šťastný človek. Zatiaľ som nenašla. (Ale pokiaľ by som mala menovať to, čo spôsobuje že mám aspoň chvíľu pocit že môj život nie je o ničom, tak asi chvíle keď s priateľmi robím nejakú somarinu - napr. keď sme na halloween behali po Viedni v kostýmoch a bavili sme tým deti alebo keď môžem niekomu pomôcť.)
som na najlepšej ceste stať sa neskor workoholik
@Ooooo mozno niekedy sa mi to podari a ked sa to spusti uz sa to nebude dat zastavit asi toho som sa vzdy aj najviac bal.
Sport, adrenalin, bitky.... problemy.... v poslednom case to je moje hobby, naplna ma to?....ano aj nie.
Hranie hier, pozeranie anime, filmov, vacsinu svojho volneho casu travit doma.... dava mi to nieco?... na to odpowed nemam... nie taku ktora by to ospravedlnovala natolko aby to ospravedlnovalo fakt ze vacsinu svojho volneho casu travim nekreativnostou.